Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egyszerúen nem jövök ki a...

Egyszerúen nem jövök ki a gyerekemmel, más is van így?

Figyelt kérdés

1 éves koráig voltunk relative jóban, azóta évről-évre romlik a helyzet.

3-4 évesen már egyértelmű volt, hogy én nem bírok vele huzamosabb ideig együtt lenni. Most 9 lesz, és az agyamra megy. Teljesen más személyiség, nem törődik mások érzéseivel sem, leszarja, ha ideges vagyok rá, vagy kérek valamit. Van 2 másik gyerekem, velük minden rendben van, szerintem nem én rontottam el a nevelését, mindhárom gyereknek ugyanaz az apja is. De ő az őrületbe kerget, szinte napi szinten. Már ott tartok, hogy remegek az idegtől, annyira felidegesít.

2021. júl. 14. 13:59
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Voltunk pszichológusnál, szerinte nincs baja.
2021. júl. 14. 14:15
 12/46 anonim ***** válasza:
97%
9 Te hülye vagy, vagy hülye vagy? Horoszkópra adsz? :D Komoylan ilyen emberek szülnek gyereket??
2021. júl. 14. 14:15
 13/46 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy ott szúrtam el, hogy nem horoszkópra szültem... jah...

Teljesen igazad van, erre soha az életben nem gondoltam :P

2021. júl. 14. 14:16
 14/46 anonim ***** válasza:
87%

Kettes, ezzel egyáltalán nem segítesz és még igazad sincs. Nekem az elsőszülöttemmel hasonló érzéseim voltak sokáig. Egészen korán kezdődött, igen.. olyan egy-másfél évesen. O vele egyáltalán nem lehet szót érteni. Az a típusú gyermek, akinek ha valami nem tetszik, akkor azonnal elönti valami elemi düh vagy akármi...lényeg, hogy hiába próbálok vele szépen-csúnyán akárhogy beszélni. Nem érdekli. Sokszor megbánt minket.

Rengeteg anyai szeretetet kell felé adni és nem, nem érzem azt, hogy visszaadná, mert nem az a bujos, nem az az empatikus, egyszerűen O ilyen, de nagyon sokat javult. Fogalmam sem volt miért lett ilyen de azért a pszichológus ravetitett. Nehéz vele, na. Talán annyiban mindenképpen különbözik a mi esetunk a kérdező esetéről, hogy én nem hagytam eljutni ide (vagy nem tartunk meg itt) ahol ők. Én elmentem vele ugye az említett pszichológushoz. Sok sok oka van annak, hogy mi nem úgy vagyunk, mint a borsó meg a héja. Viszont én vagyok az anyukája, én vagyok a felelős azért hogy ő boldog legyen az életben. Hogy fejlődjön az érzelmi intelligenciája, hogy én megfelelően álljak hozzá és ne ragadjon el az ideg tole, hogy ne érezzem azt hogy olyan mintha a szarnak adnék nap mint nap egy pofont. Szeretem imádom, de életem egyik legnagyobb kudarca a fiam hozzám való viszonyulása.

Keress egy pszichológust kérdező.

2021. júl. 14. 14:16
 15/46 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, szeeintem szimplán nem kellett volna neked a 3. gyerek. Elfogyott a türelem, érezte a kicsi is és sajnos a rossz döntésed rajta fog csattani.
2021. júl. 14. 14:17
 16/46 anonim ***** válasza:
69%
Ha ilyen idegbeteg vagy kérdező, nem csoda, hogy a gyereked is az. Tudod, tükör. Itt most nem a gyerek volt első körben a hibás, itt a tyúk volt előbb, nem a tojás...
2021. júl. 14. 14:18
 17/46 anonim ***** válasza:
48%
Őszinte leszek. Minél nagyobb lett a gyerekem, annál ellenszenvesebb volt számomra. Nagyon nem passzolunk össze. Mióta az anyjától elváltam, csak annyit találkozok vele, amennyit muszáj. Fizetni fizetek rendesen, sőt többet is, mint kell, mert bűntudatból így kompenzálok. Tudom, hogy szemét vagyok, de van hogy a hideg is kiráz, ha találkoznom kell vele. Az új páromtól 2 gyerekem van. Velük kapcsolatban sosem éreztem így. Nem azért, mert az anyjuk más. Amikor még szerelmes voltam az exembe, akkor is fusztrált a kölyök.
2021. júl. 14. 14:20
 18/46 anonim ***** válasza:
62%
Azért az sokat elmond a kérdezőről, hogy pár mondat alatt se sikerült megzaboláznia az indulatait, még idegenek előtt sem...
2021. júl. 14. 14:20
 19/46 anonim ***** válasza:
26%
#17 és miből gondolod, hogy ez a válasz segíti ezt az anyukát? Nem is értem mindek kellett ideböfögni a szánalmas életedet...
2021. júl. 14. 14:22
 20/46 anonim ***** válasza:
55%

És miért nem fordulsz szakemberhez? Miért??

Egy nevelési tanácsadó (Szakszolgálat), egy jó pszichológus csodát tud tenni!

2021. júl. 14. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!