Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez normális ennyi idősen?

Ez normális ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Van egy mindjárt 7 éves lányom és borzasztóan értetlen.15x kell neki elmondani neki mindent kb. A hugom avval védi ki,hogy jó még kicsi. De könyörgöm,ha iskolába fog járni, a tanároknak se lesz ideje többször elmondani 1 dolgot..A másik dolog az meg az,hogy küldik az óvónők a dalokat, meg a feladatokat és ha szólok neki,hogy küldtek megint anyagot,egyszerűen lesza.rja. Segíteni sem akar semmit se, csak a játszogatás van, meg a tv. Egyszerűen én már nem tudok vele mit kezdeni..

2020. ápr. 17. 19:24
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
38%

Nem ismerlek, nem ismerem a körülményeidet, de úgy tűnik el van kényeztetve a csemete.

Rá van hagyva ha elmegy duzzogni vagy nem akar valamit csinálni. Sajnos néha neked kell a szigorúnak és a gonosznak lenni.

2020. ápr. 17. 21:18
 12/51 A kérdező kommentje:
Ez az akaratossága egyébként az oviba is jelen van. Az ovónő is szólt,hogy ott se mindig "akar" megcsinálni amit kellene.
2020. ápr. 17. 21:19
 13/51 anonim ***** válasza:
43%
Ide vezet az "etyem petyem nem bántom a lelkecskéjét kiabálással". Hercegőt neveltetek.
2020. ápr. 17. 21:20
 14/51 anonim ***** válasza:
23%
Nem lett megnevelve
2020. ápr. 17. 21:25
 15/51 A kérdező kommentje:
Nagyon jól látod 11. Csak nem mi hagytunk rá mindent,hanem a nagyszülei. Ha rá volt szólva jogosan!!! is akkor rám is rámlett,hogy ne bántsam kicsi még...
2020. ápr. 17. 21:26
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az anyja te szabod meg hogy legyen nevelve. Én hamar lecsillapítottam a nagyikat hogy én nevelem rám kell hallgatnia. Elszúrtad ennyi.
2020. ápr. 17. 22:08
 17/51 anonim ***** válasza:
73%
Meg lehet kövezni, de én hagyom a gyerekem, had élje meg az érzéseit. Ez egy piszok nehéz időszak neki is, nekünk is. Ha duzzogni akar, duzzogja ki magát. Majd utána folytatjuk. És amikor épp fogékony, akkor meg csak és kizárólag rá figyelek. Jó, ötéves, nem hét, mi még az okosovisnál tartunk, de azt is csak olyankor, amikor kedve van hozzá. Nem ebben a két hónapban fogjuk megváltani a világot. Azt se mondom, hogy száz százalékban működik. De a szigor 0 százalékához képest jól, és egyikőnk sem őrül bele. Ez pedig nekem most fontosabb szempont, mint hogy minden az élére legyen állítva.
2020. ápr. 17. 22:12
 18/51 anonim ***** válasza:
26%
Előző: Na persze így nő a fejre a gyerek. Átkozni fogod az elveidet amikor kamasz lesz.
2020. ápr. 17. 22:15
 19/51 A kérdező kommentje:
Igen neki én vagyok az anyja. De ugyan ezt én is megkaptam a saját szüleimtől. Mármint ezt arra értem,hogy én nem szabhatom meg mit tesznek. Így lett az,hogy amit én nem engedtem,azt a szüleim igen. Csak egy példa. Nem akart enni. Rászóltam,elkezdett bőgni, aztán rám lett ordítva,hogy én milyen vagyok,hogy bánok vele. Közben csak rájött már akkor is,hogy így mimdent megúszhat.
2020. ápr. 17. 22:39
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Miért mennek ilyen sűrűn a nagyszülők? Hol van apuka? Vele is így viselkedik?
2020. ápr. 17. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!