Panaszt tett a gyermekorvos anyuka, mert a magánoviba ahova a kislánya jár több szegény gyerek is jár. Mit gondolnátok egy ilyen orvosról?
Nem tudom mi alapján választják, szerintem a barátnőm választotta mert az állami oviba a nem akarták felvenni a kicsiket mert beteltek a helyek. Mondjuk szerintem teljesen jogtalanul veszi igénybe az ingyenes ovit, mert otthon van és nem dolgozik és az hogy ez fizetős csak plusz.
Írta valaki hogy ennyi pénzért külföldön vannak. Amikor megismerte a mostani férjét aki helyi, teljesen más volt az anyagi helyzete a pasinak. Saját vállalkozása volt és jól keresett. Az első kicsi születése után tönkrement és most alkalmazott a szakmájában.
"Egyébként is, ha abban az országban (Görögország?) bevett szokás, hogy állambácsi fizeti a magánóvodát a rászorulóknak, akkor nyilván ez a doktornő tisztában van vele és megszokta, hogy ez a rendszer van."
A szociális juttatásokat szerintem azok ismerik jól akik mindig azt böngészik. Szerintem aki nem szorul rá vagy nem önkormányzatnál dolgozik annak fogalma sincs.
DE ez így életszerűtlen, hogy otthon van, nem dolgozik, ha szerinted jogtalanul veszi igénybe az ovit emiatt, akkor feltételezem, hogy ott nem kötelező oviba járni 3 éves kortól (mert ha igen, akkor akár dolgozik, akár nem, nincs értelme azt írnod, hogy nem jogszerűen veszi igénybe).
Tehát ha nem kötelező az ovi, a barátnőd pedig otthon van, az állami helyek beteltek, el nem hiszem, hogy az önkormányzat fizeti nekik a magánovit!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!