Panaszt tett a gyermekorvos anyuka, mert a magánoviba ahova a kislánya jár több szegény gyerek is jár. Mit gondolnátok egy ilyen orvosról?
Azok a gyerekek neki csak a gyereke csoporttársai, nem a betegei!
Ennyi!
Pl.nekem semntetszik, hogy csak azèrt, mert mi x õsszeg felett keresünk, fizetni kell ugyanazèrt a szrèrt, amièrt más egy fillèrt nem fizet! Ès ez a problèma, hogy nekem fizetnem kell ès ugyanazt a szrt kapom!
Ha bemegyek a pèksègbe, ott nekem nem drágább egy kg kenyèr, csak mert többet keresek!
Ellenben, ha már magánoviban vinnèm igenis lenne elvárásom az ovi felè!
A doktornő és a gyógyszerész férjének a fizetése megközelítőleg 150.000 euró évente mint sok más ovis gazdag szülőnek akik oda járatják a gyereküket, míg a baratnőméknél ez a szám jó ha eléri az évi 10.000 eurót.
Igen, a doktornő tett panaszt az óvoda vezetőségénél hogy miért engednek szegényebb gyerekeket is ebbe a közegbe akik szociális alapon kerülnek be. Itt nem a havi tandíjon van a hangsúly, hanem hogy a maganovit ez a réteg saját magának tartja fenn ahová másokat nem akar beengedni.
A lényege az lenne, hogy miért tesz különbséget egy gyermekorvos akinek a munkája a gyerekhez kapcsolódik a szegény és gazdag gyerek között. Láthatóan nem akarja hogy a sajátja kapcsolatba kerüljön egy szegényebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!