Ovis farsangon jelmezverseny? Szegény gyerek azóta is szomorkodik, hogy nem ő nyert. Minden oviban van ilyen?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 13:23
1/18 anonim válasza:
Adj neki otthon egy különdíjat!
3/18 anonim válasza:
Mondjuk az enyém kiscsoportos, de nálunk nincs verseny.
De egyébként sajnos meg kell tanulnia, hogy ha valamiben nem ő nyer, akkor ez van. 4 éves a fiam, de pl. ha játszunk valamit, nem mindig "engedjük" nyerni. Van, amikor persze dühíti, mert kicsi még, de van,hogy megérti,hogy most apa vagy anya ügyesebb volt. Ezt is meg kell szokni.
4/18 anonim válasza:
A gyerekek általában mindig nyerni akarnak. Még nagyobb korukban is bennük van ez a késztetés, csak már addigra megtanulták kezelni a vereséget.
5/18 A kérdező kommentje:
Persze meg kell tanulnia....de ez nem egy mérhető eredmény. Ő csak annyit ért belőle, hogy a másik gyerek szebb volt. Más egy sorverseny, vagy más ügyességi verseny. Szerintem kár egy ilyen jó bulit elrontani.
2016. febr. 19. 13:39
6/18 anonim válasza:
Sportverseny semmivel nem másabb, hisz ott aki nyeri, mondhatjuk, hogy szegény gyerek azt hiszi a másik ügyesebb volt. Ez így is van:)
Meg kell tanítani veszíteni. Én itthon se hagytam őket nyerni mindig.
Egyébként a mi gyerekkorunkban is volt jelmezverseny, minden évben ebből állt a farsang. És nem lettem lelkibeteg.
A gyereket fel kell készíteni az életre!
7/18 anonim válasza:
A mi ovinkban nincs ilyen, nem is bánom. Sőt mindenki ugyanannak öltözött, tavaly is így volt, idén is, szerintem így volt jó, nagy élmény volt a gyerekeknek.
8/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is meg kell tanulnia....de nem olyan sürgős ezt már ovis korban. Kár elrontani vele a gyerek kedvét, jó buli is lehetett volna. Hetek óta készült rá. A nevelő szándékú versenyeztetést én szívesen kizárnám az ünnepekről.
2016. febr. 19. 14:07
9/18 anonim válasza:
Nálunk nem volt jelmezverseny. Vegyes csoportban jár, ő kiscsoportos még. Nem is bánom, ő pl még most tanulja hogy nem mindig nyerhet mindenben. Nem hiszem hogy a farsang erre a legjobb alkalom. Ott az a lényeg hogy jól érezze magát, táncoljon, egyen-igyon, bulizzon. :-)
10/18 anonim válasza:
Nem nálunk nem volt, és még első osztályban sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!