Mikor kell csinalni a gyermeket, hogy pont Karacsonykor szulessen?
Ez nem így működik.
Egyébként sokaknak nagyon pocsékul esik hogy egybe karácsonykor van a születésnapjuk mert így milyen az hogy egyben karácsonyoznak és szülinapoznak? Elég pocsék most nem csak az ajándékozás miatt hanem magáról arról hogy ez a nap nem csak ő róla szólhat. Én ismerek olyan ember akit annyira megáldott az élet hogy ma 24-én ünnepli a születésnapját és névnapját. Ő igaz külön kap ajándékot névnapra, szülinapra, és karácsonyra de akkor is 1 évben egyszer letud mindent és utána neki kuss egész évben akkor nem róla szól semmi.
Nekem is pocsék mert én nekem 26-án van a névnapom amit a szüleim együtt tartottak a karácsonnyal nem a spórolás végett mert nem voltunk szegények soha sem mert külön kaptam ajándékot de mindenki egy füst alatt letudta a névnapomat is ezzel és ennyi. Utána nulla ünneplés. A szülinapom az ami normálisan megvan tartva aztán ennyi. Másoknál mindig volt külön névnapozás is nálam pl nem. A barátnőm 4 éve harcolta ki mióta együtt élünk hogy külön legyen tartva a névnapom tehát 26-án is gyűljön össze a család és ünnepeljünk ne előtte 1-2 nappal és karácsony, névnap és örüjjé hanem külön külön, ez jobban esik, és nem az ajándékok miatt. Ugyan akkor a nővéremnek is pocsék mert ő december 13-án született és a szüleim Otília nevet adták neki pont azért hogy egy füst alatt meglegyen a kettő, külön külön ajándék persze de akkor ugye egy füst alatt levan az ünneplés és a karácsony még külön és jóvan utána neki a maradék 11 hónapba kuss.
Nekem a kisebbik lanyom nov elejen szuletett, a nagynak nov vegen van a nevnapja.
Ok mindenre aprobb ajandekot kapnak.
Igy karacsonykor is.
Mikulasra pl csak csokit es a ez egosorral diszitett karacsonyfat kaptak, amit aprankent diszitettunk fel tegnapig.
Okosan kell csinalni, nem mindenre draga ajandekkal elhalmozni oket.
én alig pár nappal karácsony előtt születtem
szerinted hány normális szülinapom volt 18 éves koromig ?
úgy 3db
volt h fel sem köszöntöttek
ajándék szinte mindig a karácsonyival van egybe mosva
még most is
szerinted mennyire volt szar érzés h a tesómnak volt rendes szülinap nekem meg szinte soha ???
Március közepén, mert ugye a gyerekek zöme nem a kiírt születési dátumkor születik, hanem nagyobb eséllyel csak annak környékén, így nem lehet tudatosan arra gyúrni.
23-án születtem, decemberben van a névnapom, minden vágyam volt gyerekkoromban egyszer egy saját szülinapi party, ahogy az az osztálytársaim zömének megadatott-de még a lehetőséget is elvette egy előttem pár nappal született osztálytársam, akivel nem voltunk annyira jóban, hogy esetleg egybe tartsuk, de ha egyben tartottuk volna, sem lett volna az igazi.
Mivel a névnapom is decemberben van, nem egyszer kaptam egyben a három ajándékot. Most már így a harmadik X környékén nem zavar, megszoktam, úgysem tudnék mást csinálni, de májusban vagy októberben született hugaimat sokáig irigyeltem.
Nem is feltétlenül az ajándék, hanem a személyre szóló figyelem miatt, amit ilyenkor kap az ember.
Szóval én nem szeretnék pl. karácsonykor született gyereket, pont ezért, és az Évák, Ádámok, Istvánok is kiesnek pl. a névadás során, pedig szép nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!