Panaszt tett a gyermekorvos anyuka, mert a magánoviba ahova a kislánya jár több szegény gyerek is jár. Mit gondolnátok egy ilyen orvosról?
Kulfoldon a legobb ovi fizetos. En pl. Angliaban lakom es marciusra varom a babam, az oraim idejere a suli (tovabb tanulok felsooktatasban) fizeti az altalam valasztott bolcsodet. Ettol nem lesz a babam igenytelen...
Felesleges vitat szitani, ha nem Magyarorszagrol van szo, mivel gyk tobbsege nem lat bele a kulfoldi rendszerbe.
Hagyjátok már a csudába ez egy kamu úgy ahogy van! Próbáljatok már egy magánkórházba bejutni /akár külföldön akár itthon/ úgy hogy nincs pénzetek és az állam átvállalja a költséget,nyugodtan meghalhatnál a kapuba.
Kedves kérdező remélem te sem hiszed el amit ide írtál!
Azt nem értem teljesen, hogy reggel 8 és délután 2 között hogyan oldja meg az étkeztetést a szülő. vagy úgy értetted, hogy még a 270 eurón felül van az étkezés?
Egyébként azt kell elfogadni, hogy magánbölcsibe-oviba-iskolába két okból járatják a szülők a gyerekeket: vagy azért, mert a pedagógiai szolgáltatás magasabb/eltérő és a családnak megfelelőbb az államinál, vagy azért, mert egy bizonyos társadalmi osztály gyermekeivel szeretnék egy közösségbe járatni, hogy ügyvéd, orvos, stb. szülők gyerekeinek hasonló körökből származó barátai legyenek. Én utóbbi okot is megértem: a gyerekek barátainak szüleivel óhatatlanul kapcsolatot kell tartani (szülinapi meghívások, egymáshoz való meghívások, stb.), van, aki azt hiszi, csak a saját köreiből való szülővel tud beszélgetni, stb.
Én ilyen szempontból megértem, hogy nem örül annak, ha kifizet egy csomó pénzt, és nem kapja meg érte azt a kiváltságot ilyen szempontból, amit elvár.
Az, hogy orvos, ebből a szempontból teljesen mellékes, a munka egy dolog, a saját gyermek nevelése, és saját társadalmi élet egy másik. Ráadásul ugye Te sem gondolod, hogy akár itthon is minden gyermekorvos anyuka direkt a leglepukkantabb környék játszótereire viszi a saját gyerekeit, hogy ott válasszanak kis barátokat ő pedig beszélgethessen a gyerekek szüleivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!