Beszoktatás kistesóval?
Sziasztok!
Jövőhéten kezdjük a beszoktatást a naggyal, és úgy volt hogy a kicsire addig apa vigyáz itthon. Na most kiderült, hogy nem jöhet el szabira, úgyhogy vinnem kell őt is magunkkal. Szerintetek nagyon ki lesznek akadva az ovónők? Vagy nem én lennék az egyetlen aki tesóval megy? Nem pici babáról van szó, 1 éves múlt...jön-megy rendezkedik. Köszönöm ha válaszoltok! :)
29-es,erdekes en meg soha nem tapasztaltam,hogy kineznenek barhonnan az 5 es 3 éves gyerekeimmel...pedig sokszor vittem már en is magammal őket mindenhová(hivataltól etteremig) tudnak viselkedni ilyen helyeken,mivel szuletesuktol fogva jarnak,es ha kell rajuk szólok,nevelem őket...de a legviccesebb az egészben,hog mint látod az ovinak nincs kifogasa a teso ellen,te meg mindig a sajat igazadhoz probalsz ragaszkodni.
Ha te azt tapasztalod,hogy kineznek benneteket a hiba lehet nem a világban van...
Igen, itt mindenkinek tökéletesen nevelt gyerekei vannak, ebben biztos voltam :-)
Bankban dolgozok ügyintézőként, sajnos nem ez a tapasztalat. És igen, elvárják hogy előre vegyük őket. Tisztelet a kivételnek.
Nem,nem tokeletesen neveltek,de neveltek.vannak jobb es rossz napjaik,ezt nekem szülőkent,felnottkent kell felmernem,h mire alkalmasak eppen..en nem altalanositottam,rolad es rólam beszeltem..te azt írtad kineznek,en azt írtam,h minket eddig soha..
Egy hely van a világon,ahol elvárom,hogy elore vegyenek(de ez altalaban mindenhol igy is van) kis gyerekkel ehgyomori vervetelen...mert az nem az a kategoria,amit egy picinek "csak úgy" elmagyarazol...a többi helyen meg tanuljak meg ok is,hogy masokhoz is alkalmazkodunk es nem a mienk a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!