A leendő kiscsoportosok mikor kezdik az ovit? Szept.1-én vagy előbb? Hányan kezdenek egyszerre? Meddig tart a beszoktatás?
Nálunk jövő hét hétfőn kezdhetnek leghamarabb, de persze nem kötelező, megvárhatják a szept. 1-et is.
A beszoktatás nálunk annyi (még most megyünk, így csak azt tudom, amit elmondtak), hogy hétfőn otthagyom, de kint várok fél-egy órát, majd távozok, ha nincs gond. Ebédig maradhat max.
Kedden hasonló, de szerdától már mindenféleképpen maradnia kell délig.
1 hét után aludhat ott.
Annyiból egyetértek ezzel, hogy nem is férnénk el annyi szülő+gyerek a csoportszobában, illetve a gyerekek hajlamosabbak a nyűgösségre, ha van kinek előadni ezt, de persze aggódva várom, hogy viseli majd...
Nálunk idén csak 4 kiscsoportos lesz. Abban maradtunk az óvónénivel, hogy 1-jén viszem a nagyot, 2 nap alatt "visszaszoktatják" a nagyokat :) És 5-én, hétfőn vihetem a kicsit is. Vegyes csoport, de gondolom ez lejött. :)
Halványan az rémlik, hogy amikor a nagy kezdett tiszta kiscsoportban, akkor elsejével kezdtek 3-4 fős csoportokban, nem egyszerre az összes gyerek.
A nagylanyom szept 1 kezdett akkor volt 3,5 eves - mar aznap siman elvolt nem volt gond a beszoktatas
A fiam novemberben mert akkor toltotte a 3evet de tenylegesen januarban mert a 2 het teli szunet keresztbe vagta a beszoktatast - megvolt az eredenye is h marha nehezen ment a dolog a kieses miatt
A kicsi lany januarban kezdett - siman beszokott 2 nap alatt
Ja vegyes csoport volt mind
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!