Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Beszoktatás kistesóval?

Beszoktatás kistesóval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőhéten kezdjük a beszoktatást a naggyal, és úgy volt hogy a kicsire addig apa vigyáz itthon. Na most kiderült, hogy nem jöhet el szabira, úgyhogy vinnem kell őt is magunkkal. Szerintetek nagyon ki lesznek akadva az ovónők? Vagy nem én lennék az egyetlen aki tesóval megy? Nem pici babáról van szó, 1 éves múlt...jön-megy rendezkedik. Köszönöm ha válaszoltok! :)

2016. szept. 8. 08:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
74%
Ilyet nem lehet. Hívj babysittert vagy egy rokont.
2016. szept. 8. 08:19
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem toljátok későbbre a beszoktatást, mikor apa otthon tud maradni.
2016. szept. 8. 08:33
 3/33 A kérdező kommentje:
Ez tényleg ekkora gond lenne? :( Volt aki a szülőire 3 kisgyerekkel érkezett, és nem szólt semmit az óvodavezető.
2016. szept. 8. 08:36
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó de egy szülői az más, akkor nincsen ott a többi gyerek és nem arról van szó h a tesó épp beszokjon az oviba.

Kérdezd meg az óvónőket, majd ők eldöntik mi legyen, de szerintem sem jó ötlet. Egy 1 éves már elég zavaró tud lenni, amikor a többiek pl. szépen csendben esznek az meg ott pakolja a játékokat stb, lehet h zavarja az óvónőket is. Úgy nehezebb fegyelmet tartani is.

Nálunk is szoktak szülőire hozni 2-3 éves gyereket az oviba és baromira zavaró mert végig dumáltak meg hangoskodtak a játékokkal.

2016. szept. 8. 09:02
 5/33 anonim ***** válasza:
66%
A szülői tök más, de oda is elég gáz gyereket vinni. De beszoktatásra nem lehet, nem is értem, hogy merülhetett fel.
2016. szept. 8. 09:21
 6/33 A kérdező kommentje:
Talán úgy merülhetett fel, hogy nem tudom kire hagyni. Itt nincs babyszitter, de ha lenne is b@romi jó ötlet lenne a kicsit egyedül hagyni egy vadidegennel amíg a naggyal ott vagyok az első ovis napján. Gondoltam létezik olyan anyuka, aki az újszülött babával van otthon és úgy szoktatja be a nagyobbikat, mert annak meg kötelező az ovi...de tévedtem!
2016. szept. 8. 09:37
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

A mi ovinkban sem lehet és ahol anyósom dolgozik, ott sem.

Ha nincs kire bíznod, akkor kezdjétek később a beszoktatást.

2016. szept. 8. 09:43
 8/33 anonim ***** válasza:
73%
Mi az, hogy nincs babysitter?
2016. szept. 8. 09:44
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

mindenki a kicsivel lesz elfoglalva, a nagy a háttérbe fog szorulni pont akkor, amikor Ő lenne a fontos.

ne vidd a kicsit, addig bízd mamára, barátnőre, szomszédra, bébisintérre, akárkire... ez most szóljon a nagytesóról.

2016. szept. 8. 09:47
 10/33 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk nem értem, miért írtad hogy van aki újszülöttel van otthon. Nyilván van, és? Nekik is meg kell oldani. Vagy más szoktatja be a nagyot, vagy ugyanúgy keres valakit a kicsi mellé, ahogy neked is kell.
2016. szept. 8. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!