Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Most, hogy már oviban is nagy...

Most, hogy már oviban is nagy ballagásokat rendeznek, mégis miért akarnak fiú gyermekre szoknyát adni? A lányokra még megértem.

Figyelt kérdés
Egyszerűen sikító frászt tudok kapni az óvónők ilyen agyament ötleteiktől...

2014. febr. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ovis ballagás, szép ruhában. Fiúknak nadrág, lányoknak szoknya, de szerintem ez se volt megszabva, csak az volt "logikus." Azt se szabták meg, hogy fekete alul, fehér felül, én emlékszem pepita szoknyában voltam, még mellény is volt hozzá. Az ovis farsangokra nem emlékszem, alsóban volt, hogy lánynak öltözött 1-2 fiú, de akkor az az ő ötletük volt. A fiamat is ilyen beöltözős ünnepekre öltöztetném csak be, és csak ha Ő kérné.
2014. márc. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!