Egy egyszeri szereplés kedvéért beöltözni nem okoz identitászavart, én is voltam fiú ruhában amikor egyszer támncoltunk, mert kevés volt a fiú az osztályban, de nagyon meg voltam sértődve, hogy engem nem lánynak választott a tanárnő. Attól függetlenül én sem adnék szoknyát a fiamra, és ő sem venné fel.
2014. febr. 20. 16:21
42/51 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a szoknyától a kisfiúnak.
Még ha abban ballag is. Legalább megtudja milyen szoknyában lenni. Nekem két lányom van és egy fiam. Ha szeretné, tőlem szoknyában is járhatna az iskolába a kisfiam. A legfontosabb, hogy szeresse a ruhát.
2014. febr. 20. 17:33
43/51 anonim válasza:
Na most akkor farsang vagy ballagás vagy előadás?
Farsangra szerintem elviekben, a vicc kedvéért, egyáltalán nem gáz, ha egy fiú pár órára lánynak öltözik, de egy óvódásnál még nagyon személyiségfüggő, mennyit ért meg abból, ami egy iskolásnak már jó poén. Végigballagtatni viszont a fiúkat ünneplő helyett szoknyában, több mint fura.
De ha egy "skót" előadás lesz, azért azt meg lehet magyarázni - az én fiam már bölcsisként énekelte Gryllus Vilmos Maszkabáljából ezt a dalt: http://www.youtube.com/watch?v=dex4-ceSptk
2014. febr. 20. 19:30
44/51 anonim válasza:
azért csak egy napot kell szoknyában lennie, ez még nem a világ vége!!!, az óvónénit megértem, csak jót akar a gyerekeknek
2014. febr. 20. 20:20
45/51 anonim válasza:
Mégis mi a jó abban egy óvodás kisfiúnak, ha szoknyát adnak rá? Ez csak egy kattant óvónéni heppje. Most lesz két éves a fiam, de én is kiakadnék, ha szoknyát akarnának adni rá. Vennék olyan színű és szabású nadrágot ünneplőnek, amit elvárnak, de bohócot azért nem engednék csinálni a fiamból.
2014. febr. 20. 20:59
46/51 porcukormókus válasza:
Hat ez meg milyen marhasag mar megint??
En biztosan nem adnek szoknyat a fiamra, plane nem ballagasra. Ha meg farsangrol lenne szo, talan...
14-esen hangosan felrohogtem..
Kivancsi vagyok a vegkifejletre, majd meselj nekunk Kerdezo! :)
2014. febr. 21. 00:01
47/51 anonim válasza:
Én még ott ragadtam le, hogy nálunk még farsang sem volt, máshol meg már a ballagásra gyúrnak.
2014. febr. 21. 01:02
48/51 anonim válasza:
Igen, a ballagás téma, mivel nem mindegy, hogy egyszerre kell kifizetni 10-20 ezer forintot, vagy apránként.
Sokan nem tudják zsebből kifizetni.
2014. febr. 21. 18:46
49/51 anonim válasza:
És hogy-hogy kipattant az ovónő fejéből ez? Netán b.z. transzvesztita? :D Én pl.csak annyira emlékszem az ovis ballagásomról,hogy lekéstem az első felét,mert rossz címet mondtak el..
2014. febr. 22. 10:42
50/51 anonim válasza:
Nálunk nem transzvesztita az óvónő, de nálunk is felmerült a kérdés most farsangon, de szerintem farsangra nyugodtan fel vehet egy fiú szoknyát. Táncoláshoz jól mutat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!