Miért van az, hogy három fiús anyuka megvétózta a lányos farsangi ruhákat, ennek ellenére mégis megvarratják?
ha te nem akarod, akkor nem adhatják rá ... egyébként ez egy beteg ovi, ha ilyent megtesznek
csak az a baj, hogyha minden hülye szülő megengedi csak te nem, akkor a te gyereked fogja magát rosszul érezni, mert kilóg a sorból
gondolom nem 5 fő a csoport létszám, ígyhát többség döntött...
egyébként minek öltöznek be amihez kell szoknya?
én fiam nejlon harisnyában volt farsangkor... kellett a jelmezéhez, de nagyon élvezte :D nem lesz ettől még lány!
persze ha nem konkrétan lánynak öltöznek be ;)
Arra az egy napra kibírja a fiad a szoknyát.
Vedd úgy , hogy farsang van. Gondolom nem a mindennapos használatra kérték.
1-es válaszadó.
Nem csak én vétóztam meg a ruhát, hanem még rajtam kívül ketten. Tudom, hogy a többség dönt, de azért ne szoknya legyen. Ha anyuka lennél te is így döntenél.
#4 félreérted, én veled értek egyet, bár apuka vagyok
(#1 voltam)
2-es válaszadó.
Nem volt baja a nejlonharisnyával?
Táncot fognak előadni, amiben balerinák lesznek. De szerintem szoknya nélkül, cicanadrággal ugyanolyan jó lenne. Erre az óvónő azt mondta, hogy ha nincs szoknya, akkor nem néznének ki balerinának. Ez számomra érthetetlen.
(tornadresszre varrt szoknya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!