Nagyon lányos beállítottságú anyukák, akiknek mégis fiuk lett, nem szenvedtek attól, hogy fiús játékok dominálnak? Nem hiányoznak a lányos játékok?
Egy szóval nem mondtam, hogy attól szenvedek, hogy fiú.
A kérdésre nem válaszoltál. Egyáltalán nem mindegy, hogy te nagyon szeretsz úszni, de kényszerből futnod kell. Az egészségedért gondolom megtennéd, na de nem mindegy, hogy muszájból vágsz jó képet, vagy a világ legnagyobb örömével teszed.
Fogalmazhatnék így is: mindenképp monoton egy kisgyerekkel naponta órákat játszani, de az nem mindegy, hogy az autózástól 2 perc után kiver a hideg, míg babázni 3 órát is képes lennék.
Félreértés elkerülése végett: mivel felnőtt vagyok, erőt veszek magamon, mosolyogva teszem, de ettől még nem élvezetes. Erre irányul a kérdés.
Első válaszoló vagyok.
Engem nem fáraszt le, nem is unom. Boldog vagyok, h minden percet vele tölthetek. De azért az autókon van túl is, nem csak ez a fiús játék van. Nekünk van rengeteg kreatív kirakós játék amiket nem csak ide oda tologálni kell. Van fa vonatunk, az is össze rakós, az autókból se egy formák vannak, mindefyik mást tud. Szóval, ha az ember nem egyhangú játékot vesz a fiának, nem lesz unalmas a játék.
nálunk a családban csak lányok vannak így el se tudtam képzelni, hogy fiam legyen :)
az lett... hát nekem kicsit sok néha :D borzasztó bátrak a fiúk, már most több balesete volt mint nekem egész életemben :)
az autó tologatástól meg már kivagyok, évek óta minden este autókat tologatok... de annyira imádnivalóak, már el se tudom képzelni, hogy lányom legyen :D
földöntúli szeretet... :)
Sokféle kirakósunk van, törpés, vízipókos, állatos, de az unalomig ismert markolóst vagy repülőst kell rakni.
Lego: hiába a vödrös, amiből lehetne házat, állatkertet, jégpályát, üdülőparkot, játszóteret - azaz bármit - építeni, mindig a helikopter, kombájn és rendőrautó.
Mesekönyv: naná, hogy sárkányos, kisautós és egyéb fiús téma, mint pl. dínó. Egyszer-egyszer meghallgatja, amit én választok, de aztán hetekig megint a föntiek.
Van vonatpályánk, de ott is csak a tologatás a lényeg.
Szerepjáték?: rendőr, helikopteres, benzinkutas, szerelő és társai.
Napi szinten parkettát csiszolunk, fúrunk, szöget ütögetünk - bármivel képest ezt is játszani (és hívni).
Ha építünk, akkor az autóknak garázs, benzinkút, emeletes pálya.
Nekem ez valóban sok. Egyszerűen én lányból vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!