Nagyon lányos beállítottságú anyukák, akiknek mégis fiuk lett, nem szenvedtek attól, hogy fiús játékok dominálnak? Nem hiányoznak a lányos játékok?
Figyelt kérdés
Babázás, gyöngyfűzés, öltözködős játékok stb.2014. febr. 17. 19:07
21/26 anonim válasza:
Az, hogy te ezt a kérdést minden héten kiemeled már kezd abnormális lenni. Örülj, hogy van gyereket, aztán nölj fel a királylányos világodból.
22/26 anonim válasza:
Mi a baj azzal, hogy másokra is kíváncsi?
23/26 A kérdező kommentje:
Mivel közel nem járok fel napi szinten, én sem nézem át a sok nap alatt fölhalmozódott kérdéseket - ebből gondolom, hogy más sem. Nyilvánvaló, hogy nem ugyanazok válaszára vagyok kíváncsi - ahogy a tiédre például egyáltalán nem lettem volna...
2014. márc. 4. 22:40
24/26 anonim válasza:
Hála a Jóistennek, hogy vannak olyan emberek akik elértek az Életben annyit, hogy tudnak élni a maguk királylányos világában!
Majd reggeltől estig devizahitellel, mi az olcsó azt vesszük meg, és egyéb negatív hullámokkal fogjuk bombázni a gyerekünket.
És kösz, de nem, én pl nem örülnék megalapozott élet nélkül egy gyereknek!
Inkább halgass!
25/26 anonim válasza:
Nos én nem vagyok nagyon lányos beállítottságú,sosem voltam ettől még nagyon szerettem babázni,barbizni stb.De a fiús játékokkal is ugyanúgy szerettem játszani.de így 1,5-3 év között eleve nem szeretek a fiammal játszani,mert baromira nem élvezem,pláne ha 5 percenként meggondolja magát,vagy csak szét dobálja a játékokat.később biztos jobb lesz,most egyelőre 5 perc játék is bőven elég a többit csak erőltetem,de inkább a párom a játszótárs.
26/26 anonim válasza:
ja az én fiam imád főzni,gondozni a plüsseit,tehát a babázáson kívül mindent lehet vele csinálni,ettől függetlenül nagy álmom,hogy a 2. egy egészséges kislány legyen akinek vehetek rózsaszín ruhát,csinálhatok neki copfot,együtt vásároljunk stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!