Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért van az, hogy három fiús...

Miért van az, hogy három fiús anyuka megvétózta a lányos farsangi ruhákat, ennek ellenére mégis megvarratják?

Figyelt kérdés
Az oviban farsangra ugyanolyan szoknyás jelmezt akarnak adni a fiúkra, mint a lányokra. A többi szülő nem szólt érte, de én nem örülnék neki, hogy lányt csinálnak a fiamból!
2014. febr. 18. 14:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
67%
Érdekesek vagytok. A férjetek menjen már el poénból szoknyában egy nap dolgozni. Ettől még nem lesz lány. Miért kell hülyét csinálni a gyerekből? Azért mert kicsi? Megérett a világ az armageddonra, ha ennyire elferdül az ítélőképessége az emberek nagy részének. Ebbe döglött bele az összes nagy birodalom, mikor túl nagy lett az elfogadás, aztán erkölcsi gát meg nulla. B@-ssz-unk orrba szájba, legyenek normálisak a bu-zik, és bujkáljon aki hetero, és nem akarja balerinának öltöztetni a fiát.
2014. febr. 20. 15:15
 22/36 anonim ***** válasza:
51%
léteznek már uniszex szoknyát, nem kell rögtön a fidres-fodros és csipkés lányosra gondolni 26.L
2014. febr. 20. 17:40
 23/36 anonim ***** válasza:
62%

10. Vagyok

Szoknya és szoknya között van különbség, igen. Az, hogy itt írta valaki, hogy poénból a kánkánhoz a fiúk voltak szoknyában, a lányok nadrágban, az megint más. Nekem speciel azzal lenne gondom, hogy

1. Lehetne ezer másik tánc, pl. néptánc, törpetánc, nyuszitánc, akármi, amit olyan jelmezben adhatnak elő, hogy mindenkinek jó legyen. De hogy miért pont balett???

2. Ha már ilyen "okosan" kitalálta, akkor legalább figyelembe vehette volna, hogy a balettáncosok között is vannak fiúk, nem vesznek fel szoknyát, mégis mindenki tudja, hogy balettelőadást lát. Elvégre gondolom, hogy ők is a szülőknek, ismerősöknek fognak táncolni, tehát fogják tudni, hogy mi várható.

3. Gondolom csinálnak képeket. Na már most, biztos lesz olyan, ahol a fiúk egyedül vannak. Akik ilyen nagyon védik az ovónénit mit gondolnának, ha látnának egy képet, amin egy kisfiú tornadresszben, szoknyában mosolyog anya/apa/akárki mellett? Én biztos értetlenkedve néznék, hogy ez most milyen jelmez? A rosszindulatúbbak meg csak anyuka háta mögött vigyorognának értetlenül. Én nem szívesen magyarázkodnék mindenkinek...

Arról nem beszélve, hogy néhány év múlva ezek a képek lesznek a ciki képek kategória a gyerek számára...

Szóval én értem a felháborodást és én is az lennék. Nem skótszoknyáról van szó, nem poénról, hanem tornadresszre varrt szoknyáról és az ovónéni fura hozzáállásáról!

2014. febr. 20. 19:29
 24/36 anonim ***** válasza:
38%

"A férjetek menjen már el poénból szoknyában egy nap dolgozni."

Gyerek farsangról beszélünk.

2014. febr. 20. 19:32
 25/36 anonim ***** válasza:
71%

És mi a különbség agyatlankám.

A férjed nem vehet szoknyát mert pasi. A fiad nem érdemel ennyit? Azért mert kicsi, már bármit meg lehet tenni?

2014. febr. 20. 20:47
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Unisex szoknya? Melyikőtök férje hord olyat? És nem a kiltről beszélek.
2014. febr. 20. 20:49
 27/36 anonim ***** válasza:
53%

Farsangról beszélünk nem másról. Lesz szőlő, maci minden, olyan jelmezbe sem megy senki dolgozni.

Elé baromság összehasonlítani.

2014. febr. 20. 21:09
 28/36 anonim ***** válasza:
68%
De a szoknya fiúnak nem jelmez hanem hülyeség
2014. febr. 21. 08:02
 29/36 anonim ***** válasza:
32%

Miért ne lehetne jelmez?

Különben meg te sem szoknyában jársz nap mint nap, hanem nadrágban amit a férfi ruhadarab.

2014. febr. 21. 08:37
 30/36 anonim ***** válasza:
44%
Tudod mit? Akkor te öltözz stricinek, a fiad meg legyen ku-rva. Extra vicces jelmez. Amilyen hü-lye vagy tetszene nem?
2014. febr. 21. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!