Most, hogy már oviban is nagy ballagásokat rendeznek, mégis miért akarnak fiú gyermekre szoknyát adni? A lányokra még megértem.
Figyelt kérdés
Egyszerűen sikító frászt tudok kapni az óvónők ilyen agyament ötleteiktől...2014. febr. 20. 15:24
11/51 anonim válasza:
A kérdésre már válaszoltam, csak eszembe jutott egy múltkori kérdés, amiben anyuka leírta, hogy az ovis gyerekeket kompletten balerinának akarták öltöztetni, ezért a fiúkra is szoknyát akartak adni, mondván, hogy ha ők sem viselnek szoknyát, akkor nem néznek ki úgy, mint egy balerina.
Szóval vannak még máshol is agyament óvónők...
Szerencsére nálunk nem ilyenek.:)
12/51 anonim válasza:
Hát ez hülyeség, már bocsi. Akkor már az is jobb lenne, ha azt mondanák, hogy vegyen mindenki nadrágot. Azt se érteném, de nem nézne ki hülyén legalább.
13/51 anonim válasza:
Ballagás az nálunk is volt én 27 leszek. Nekem is van egy kisfiam de nekem aztán nem lenne az az óvónő aki rá tudna venni, hogy a fiú gyerekemre szoknyát aggassak.. És akkor még ezek papolnak a gyerek egészséges szellemi fejlődéséről.. Szerintem a kisfiúk szellemi fejlődésének nem igazán tenne jót, ha szoknyát kéne felvenniük.. Elmeroggyant óvónő..
14/51 anonim válasza:
Azt az egy napot igazán kibírja a fiad szoknyában, ennyit kibír, hogy szép legyen + szerintem táncolni fognak és ahhoz is kell majd. 37/N
15/51 anonim válasza:
9 - es vagyok, ha az a cél, hogy egyforma színű és ünneplő legyen, akkor mondják meg, hogy milyen színű, milyen típusú nadrágra gondoltak. Nálunk így volt. Van az a sima fekete, amit minden kínai bolt árul, és kb. ugyanúgy néz ki mindenhol. Hozzá az a sima kis fehér ing, amit szintén minden kínai bolt árul, stb. Kis fekete tépőzáras csokornyakkendő dettó. Nagyon helyesek voltak így is.
16/51 anonim válasza:
A ballagás és a szoknya két külön dolog. Én 34 éves vagyok és már nekünk is volt kis ünnepség, amikor "elballagtunk" az oviból. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy fiúkra szoknyát akarnak kényszeríteni, de ez az adott óvónő elmebaja, nem sok köze van a ballagás kérdéshez.
17/51 anonim válasza:
Én is ballagtam az oviból 28 éves vagyok. Volt egy évzáró ünnepély, ott voltak a szüleim.
A keresztlányomnak egy éve volt az ovis ballagása teljes rokonság, barátok hivatalosak voltak. Virágot vittek a gyerekeknek másnap bankettjük volt a helyi közösségi házban rendelt ételekkel. A sógornőmék is vacsorát adtak! Én ezt túlzásnak érzem.
Ez a szoknya dolog, meg egyszerűen kiborító!
18/51 A kérdező kommentje:
Szerintem is nadrág kellene nekik, de az a heppje az óvónőnek, hogy ha táncolnak, akkor szebb a szoknya.
2014. febr. 20. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!