Most, hogy már oviban is nagy ballagásokat rendeznek, mégis miért akarnak fiú gyermekre szoknyát adni? A lányokra még megértem.
Remélem a szülők okosabbak és nem mennek ebbe bele, lehet egyszínű a szoknya és a nadrág.
Beteg ötlet nagyon.
Szoktam nézni táncos versenyeket a tv-ben, de még soha nem láttam férfin szoknyát, csak nőn, pedig hát táncról van szó, biztos jól mutatna, nem? Anyám...
Mert a szülőnek nem lehet megmondani, hogy fekete nadrág, fehér ing, nem? Vagy nadrágban nem lehet táncolni...
Vannak itt is az óvónőkhöz hasonló nem normálisak, ahogy látom az oldalon is...
Valamit nagyon félreérthettél.
Más egy előadás, amikor a fiúk lány szerepet játszanak el (vagy akár farsang van), és lánynak öltöznek. És más, amikor kvázi elballagnak.
Ne haragudjatok, én nem hiszem hiszem el, hogy az óvó néni ezt úgy gondolta, hogy a kislányok és a kisfiúk is szoknyás egyenruhában vonulnak énekelve.
"Mégis mi baja lesz a szoknyától? El tudjátok nekem magyarázni?"
A hímneműek, legyen az gyerek fiú vagy felnőtt férfi, nem hordanak nadrágot, vágod?! Mert nőies. Vannak nőies darabok, pl. a szoknya, amit egy kis jó ízléssel is megáldott fiú, férfi nem vesz fel...esetleg a saját nemükhöz vonzódó egyének.
Na, már olyan ideges vagyok, hogy félre is írtam!:)
Szóval szoknyát nem hordanak a hímneműek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!