Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Most, hogy már oviban is nagy...

Most, hogy már oviban is nagy ballagásokat rendeznek, mégis miért akarnak fiú gyermekre szoknyát adni? A lányokra még megértem.

Figyelt kérdés
Egyszerűen sikító frászt tudok kapni az óvónők ilyen agyament ötleteiktől...

2014. febr. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
77%
Én is azt akartam kérdezni, mint előttem valaki, hogy biztos, hogy abban gondolta a ballagást? Vagy csak egy szereplés erejéig kellene a szoknya? Bár, én úgy sem adnék a fiamra szoknyát.
2014. febr. 20. 15:52
 32/51 anonim ***** válasza:
73%
25, bocs, hogy megkérdezem, ne vedd kekeckedésnek, de van/volt 6 éves fiad? És ha van, hogy viszonyul ezekhez? Mert az enyémnek egyértelmű a hozzáállása ezekhez: nincs olyan a földön, hogy ő szoknyát vett volna fel 6 évesen. Mert ő FIÚ. És szoknyában kiröhögik, mert nem lány, és nem is skót, hogy kiltet hordjon. Még piros vagy rózsaszín holmit sem lehetett ráadni, és most sem lehet, pedig már 14 éves! És sok fiú hord piros pólót vagy rózsaszínt. Nem én neveltem így, ő ilyen. Képzeld el a szitut, hogy egy ilyen gyerekre ráerőltetek egy szoknyát, és belemagyartázom, hogy ez neki JÓ. Milyen hatással lesz - kérdem én - a későbbi fejlődésére? Meg hogy fog megbízni bennem azután, hogy mindenki, aki részt vett a ballagáson, vagy megnézte a képeket, kiröhögi? Szerinted mégis, mi baja lenne ettől? Úgy mégis.
2014. febr. 20. 15:52
 33/51 anonim ***** válasza:
14%

ma 15:49

Férfi szoknya létezik: úgy hívják, hogy kilt.

A kérdésre válaszolva, szerintem valami skót népviseletben lesznek, és ahhoz kell a szoknya.

2014. febr. 20. 15:53
 34/51 anonim ***** válasza:
72%
Tudja, hogy mi a kilt, én is tudom, megnéztük együtt a Hegylakót, de akkor se venné fel :)
2014. febr. 20. 15:55
 35/51 A kérdező kommentje:
A táncot sajnos nem mondták meg milyen, mert meglepetés, de nem mindegy ruhában lesznek a gyerekek? Egy szereplésre akarják, de úgy, hogy közben nem tudnak átöltözni. Ti ezt értitek?
2014. febr. 20. 15:57
 36/51 anonim ***** válasza:
80%

"Férfi szoknya létezik: úgy hívják, hogy kilt. "

De mi magyarok vagyunk és nem skótok és nem felnőtt emberekről beszélünk, hanem személyiségben is fejlődő ovis gyerekekről...Mellesleg a hétköznapi skót férfiak sem járnak szoknyában.

A nővérem férje itt Magyarországon, nemzetiségi faluban élvén, tánc és népdalkörben énekel és táncol és nem hordanak a férfiak, így ők sem szoknyát, csak a nők.

Szóval akkor miért is kellene óvodás kisgyereknek szoknyát hordaniuk akár csak egy fél óra erejéig is? Csak mert az óvónők szerint jobban mutat? Akkor ne mutassanak olyan jól, de legalább normális érzésekkel ballagjon el az a gyerek az oviból, szerintem.

2014. febr. 20. 15:57
 37/51 anonim ***** válasza:
16%
Sztem egy fiún is jól állhat egy szoknya. 17/L
2014. febr. 20. 15:59
 38/51 anonim ***** válasza:
89%

17l! Igen jól állhat egy skót fiún!

Nekem két ovis fiam, de nincs aza pénz, hogy szoknyát adjak rájuk. Mondjuk nem is hagynák. Az egyikük nagycsoportos a másikuk kiscsoportos.

2014. febr. 20. 16:04
 39/51 anonim ***** válasza:
77%

Az én két fiam sem venne fel szoknyát, n em hagynák kiröhögtetni magukat.

Ez valóban egy valós kérdés, vagy csak azért tetted fel, hogy több hozzászólás legyen? Mert én nem akarom elhinni, hogy ilyen ovónő létezik.

2014. febr. 20. 16:08
 40/51 anonim ***** válasza:
80%
Nem egészséges dolog egy kisfiúra szokát adni. A lakókörnyezetünkben van egy házaspár akik nagyon lányt vártak de fiuk lett. Amikor megszületett nem tudták feldolgozni és lány ruhákba öltöztették. Az eredmény pedig az lett, hogy a fiúnak nemi identitás zavara lett és most, hogy már kamaszodik a saját neméhez vonzódik. A fiúkra nadrágot kell adni, abban is tudnak aranyosan és ügyesen táncolni, a lányoknak való csak a szoknya.
2014. febr. 20. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!