Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Most, hogy már oviban is nagy...

Most, hogy már oviban is nagy ballagásokat rendeznek, mégis miért akarnak fiú gyermekre szoknyát adni? A lányokra még megértem.

Figyelt kérdés
Egyszerűen sikító frászt tudok kapni az óvónők ilyen agyament ötleteiktől...

2014. febr. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
Természetesen mindezt a szülők zsebéből vennék ki. Egyszerűen minek kell ballagás? Régen nem volt ilyen.
2014. febr. 20. 15:25
 2/51 anonim ***** válasza:
78%
Hogyhogy szoknyát adni a fiúkra, minek??
2014. febr. 20. 15:27
 3/51 anonim ***** válasza:
77%

Én nem tudom, 26 éves vagyok, de nekem is volt ballagásom az oviból, még képem is van róla és jelenleg is erre felénk a mai napig szokás oviból is elballagni. A fiam most kezdte az ovit és ő is fog majd ballagni az oviból.

Na, de azért a fiúra szoknyát adni, abba azért bele nem mennék semmi pénzért.

2014. febr. 20. 15:28
 4/51 anonim ***** válasza:
78%
miért akarnak szoknyát fiúra??? Én tuti nem engedném.
2014. febr. 20. 15:29
 5/51 anonim ***** válasza:
86%

Most a flancolás divat, és azt találták ki, hogy ne csak lányos anyukáknak legyen költsége, gondolom ezért. Mert egy kisfiú egy fekete nadrágot is felvehetne, de inkább azt találják ki, hogy szoknya legyen.

Elég betegek ezek az új pedagógusok. :$

2014. febr. 20. 15:30
 6/51 anonim ***** válasza:
56%
Miiiii? Remélem ez nem igaz.
2014. febr. 20. 15:31
 7/51 A kérdező kommentje:
Még most megy róla a vita, de ha a szülők győznek, akkor ki fogják rúgni azt az óvónőt, aki ezt az egészet kitalálta.
2014. febr. 20. 15:32
 8/51 anonim ***** válasza:
79%
Na, de ez egy baromság, óvónéni vagyok, de az életben ilyen eszembe nem jutna, h szoknyát húzzak a fiúkra! ÁÁÁÁ Ballagásra még ünneplőt se kértem soha a szülőktől, csak szép ruhát, lesznek még eleget fekete-fehérben:-)
2014. febr. 20. 15:34
 9/51 anonim ***** válasza:
58%
Nem ismerhetem pontosan a körülményeket, de elég beteg dolognak tűnik - fiúkra szoknyát???? Nem tennék ilyet, nem mennék bele soha! (Az enyémre aztán nem tudták volna ráadni amúgy sem, szerencsére 6 évesen ennél több esze volt!)
2014. febr. 20. 15:35
 10/51 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, hogy azért kell a szoknya a fiúkra, mert egységeset akarnak az óvónénik; mégis hogy nézne ki, hogy az egyik kékben a másik pedig feketében lesz, a nadrág és a s szoknya sem mindegy, ja és nem mindenkinek egyértelmű, hogy mi az, hogy ünneplő!!!
2014. febr. 20. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!