Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Minden oviban ez a szabály?

Minden oviban ez a szabály?

Figyelt kérdés
Kislanyom kiskora ota nem alszik napkozben. Kiscsoportban sem aludt , most kozepsoben sem. Nem igenyli egyaltalan. Probalkoztunk ott altatni az oviban sokszor, de annyira eroltettek neki ezt az alvast, hogy megutalt ott aludni, es sirt minden egyes delutan, hogy nem akar ott maradni ebed utan. Eroltettek, hogy csukja be a szemet, de o nem akarta mert nem is volt faradt. Az agyban fekvest sem igenyli, nem tud egy helyben fekudni masfel oran keresztul. Igy mindig delben elhoztuk. Sajnos mar nemtudjuk megoldani, mindenki dolgozik. Igy megkertem az ovonoket, hogy ha mki elaludt had uljon ki szinezni csendben, hatha akkor pozitiv elnenyek is tarsulnak ehhez az alvasidohoz es megszereti. Az ovonok nem mentek bele azt mondjak az agyban kell fekudnie csendben. Sajnos a lanyomra ez olyan hatassal van, hogy egesz felutan sir otthon, hogy nem akar masnap ott aludni. Mi ilyenkor a teendo? Lehet e ilyet kerni, hogy a gyereknek ne kelljen fekudnie ha nem faradt ? Kiulhet e egy asztalhoz rajzoni?
2023. máj. 16. 10:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
79%
60# Csak a te idődben még volt annyi szakember. Az én időmben rengetegen voltak,most pedig már nem. Ezt kellene megérteni és felfogni. Egyébként én csodálkozom,hogy még csinálják...
2023. máj. 16. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!