Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kedves Szülők Óvodás Gyermekke...

Kedves Szülők Óvodás Gyermekkel! Ti vinnétek nyáron óvodába a gyermeketeket ezek után, vihetem egyáltalán?

Figyelt kérdés

Pest közeli kisváros lakói vagyunk. 4 éves gyermekünk a helyi óvodába jár.

Ma reggel azzal vártak minket az oviban, hogy ideje leadni a nyári óvodai igényeket.

Szerintem túl korán van, simán várhattak volna ezzel akár egy egész hónapot is még, de ez csak az én véleményem.

Egy hónapos lesz a picim, így automatikusnak vették, hogy június közepétől, vagyis a nevelési év végétől nem viszem a nagyot.

Ám itt közbeszóltam, hogy igenis kérem beírni nyárra, kivéve persze a kötelező, kéthetes bezárásra nem. Ettől függetlenül kivenném akár egy egész hétre is időbeosztásomtól függően, de itthonról dolgozom, és megbízásokat kapok, vagyis néhány nappal-héttel előtte tudom meg, hogy épp mennyi munkám lesz, nehéz így tervezni.

Még egyszer írom, az egész nyárra vonatkozó óvodai igény változni fog, hiszen lesznek programok, ám azok a munkám függvényei, ezért a biztonság kedvéért minden hétre beírtam, hogy számoljanak munkám kiszámíthatatlanságával.

Mindezt ott is elmondtam, de kötik az ebet a karóhoz, és unos-untalan azt kapom, hogy mivel párhetes kisbabám van, így ne vigyem a nagyot.

Ti mit gondoltok?

2023. máj. 8. 18:49
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%
16-os vagyok. Amúgy a lányom januárban volt 3 éves, február végén elkezdte az ovit. Június 20ra vagyok kiírva az öccsével. Eszem ágában nincs oviba vinni nyáron a lányomat. Még örülök is, hogy így jött ki, hogy itthon lehet, amikor megszületik a tesója, és lesz 2-3 hónapja megbarátkozni a helyzettel, hogy vége az egykeségnek. Össze is omlana szerintem, ha haza jönnénk a kórházból a kistesóval, őt meg bepaterolnám az oviba egész nyárra.
2023. máj. 10. 14:23
 52/55 anonim ***** válasza:
88%
51# Ez lenne amúgy a normális. Barátnőmék is így csinálták,pont nyárra jött ki,még örültek is neki,hogy így összerázódnak együtt.
2023. máj. 10. 15:02
 53/55 anonim ***** válasza:
84%
A 49-es neveletlen kölyke majd üti a tesója helyett a mi normális gyerekeinket az oviban. Nagyszerű.
2023. máj. 10. 15:24
 54/55 anonim ***** válasza:
11%
53 -as így jártál 😅
2023. máj. 10. 18:02
 55/55 anonim ***** válasza:
73%

53as, reméljük lesz ott még egy hasonlóan neveletlen kölyök aki úgy elveri a kis purgyét hogy azután akkor is elsírja magát ha szóba kerül az óvoda.

Nálunk volt ilyen kölyök, terrorizálta a többieket, hiába lett szólva a szülőknek. Mikor az enyémet vegzálta úgy fejbecsapta a homokozólapáttal hogy 6 öltéssel kellett varrni a kis szörnyeteg homlokát. Akkor bezzeg tudtak jönni a szülők, mi csak rájuk nevettünk a férjemmel hogy a tiédtől tanulta:-D

2023. máj. 11. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!