A gyermeketek ovijában hányan vannak egy csoportban?
Ha megírnátok, hány óvónéni van a csoportban, nagyváros vagy falu, illetve, hogy szerintetek mennyi lenne az ideális gyerek szám azért is hálás lennék. Én nagyon soknak tartom a miénket, úgy érzem, nem jut elég idő a csendesebb gyerekekre, mert a kicsit elevenebb gyerekekre kell nagyon sok időt fordítani.
Köszönöm, ha írtok.
23 gyerek van, 2 óvónő, az egyik nyitástól délig van, a másik 11től zárásig (ő soksok éve nyugdíjas, úgy hívták vissza, mert annyira nincs más) + 1 dadus.
Vegyes csoport, nem tudom mennyi lenne a megfelelő létszám
Köszönöm nektek.
Abszolút egyetértek az elsővel, ennyi gyerekkel nem lehet minőségi időt tölteni. Nálunk is 23 gyerek van, 2 óvónő, akik váltásban vannak, tehát dél körül van kb 2 óra, amikor mindketten velük vannak, plusz 1 dadus. Ahol problémás gyerekek is vannak, ott pedig még nehezebb. :(
25 gyerek, 2 óvónő és 1 dajka.Városban élünk.
Én azt látom szeretettel bánnak a gyerekekkel.Csoportosan foglalkoznak velük főként és benti dolgoknál szerintem ez még működhet is.Viszont azt már nehezen hiszem, hogy kint az udvaron tudnak rendesen figyelni a 25 gyerekre, főleg hogy oda a dajka nem is mindig megy ki és persze vegyülnek a csoportok is.Lövésem sincs mennyi ember kellene ahhoz, hogy megfelelő legyen a létszám.Viszont szerintem le előttük a kalappal.Ennyi emberre ennyi gyerek, hát én biztos kész lennék estére :D
Falusi ovi, az egyik csoportban 21, a másikban 23 gyerek van - mindkét csoport vegyes.
2 óvónő és 1 dajka csoportonként. Plusz 1 utazó gyógypedagógus jön az intézménybe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!