Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi történik akkor ha nem...

Mi történik akkor ha nem akarom a gyerekem oviba vinni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kötelező...
tegnapelőtt 12:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Egy merènylet ellene, legkésőbb ekkor már szüksége van a vele egykorúakkal együtt lennie,hogy jatszon velük tanuljon tőlük és az óvónőktöl azaz szocializàlodjon
tegnapelőtt 12:36
 2/22 anonim ***** válasza:
47%
Újra 1es vagyok,nem is értem,hogy gondolhatod ezt
tegnapelőtt 12:38
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Nincs olyan, hogy nem akarod. Az óvoda kötelező. A megfelelő szervek megjelenhetnek nálad. Nem jó ezzel szórakozni. Ez a gyerek érdeke. Veszélyezteted a megfelelő fejlődését. Nem is értem hogy fordulhat ilyen meg a fejedben.
tegnapelőtt 12:41
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

4 éves korig kérvényezheted, hogy ne kelljen vinni.

Utana jelentkezik nálad a gyámügy.

De nem értem., mi baja lenne az ovitól szerinted. Vele egykorú gyerekekkel játszik egesz nap. Az enyém imàdja. Én is imádtam oviba járni gyerekként.

tegnapelőtt 12:42
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Előbb-utóbb jelentkezik nálad a gyermekvédelem. Ha makacskodsz, el is vehetik tőled a gyerekedet. Biztosan ezt szeretnéd?
tegnapelőtt 12:50
 6/22 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszi
tegnapelőtt 13:05
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Napi 4 ora kotelezo. Lehet halasztast kerni 4 eves korig, de ennyi.

Amugy meg nem kotelezo bent aludni se, azert ez a 4 ora kb semmi. Ha te megteheted, hogy otthon legyel vele, csak 4 orara kell nelkuloznod a gyereket, ami ketlem, hogy annyira megugorhatatlan lenne.

tegnapelőtt 13:07
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Abból semmi nem lesz, hogy nem akarod vinni, mert egyelőre a terveket nem büntetik :)

Ha tényleg nem viszed, akkor lesz probléma.

tegnapelőtt 13:10
 9/22 A kérdező kommentje:
Délelőtt jár csak ebéd után elhozom. De már annyira elegem van az oviból. Egyenlő a gyerek megőrzővel.
tegnapelőtt 13:21
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

NEKED eleged van belőle?

Bocs, de ez kit érdekel?

A gyereked hogyan érzi magát ott, ez a lényeges kérdés!

tegnapelőtt 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!