Mi történik akkor ha nem akarom a gyerekem oviba vinni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kötelező...tegnapelőtt 12:26
1/22 anonim válasza:
Egy merènylet ellene, legkésőbb ekkor már szüksége van a vele egykorúakkal együtt lennie,hogy jatszon velük tanuljon tőlük és az óvónőktöl azaz szocializàlodjon
2/22 anonim válasza:
Újra 1es vagyok,nem is értem,hogy gondolhatod ezt
3/22 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem akarod. Az óvoda kötelező. A megfelelő szervek megjelenhetnek nálad. Nem jó ezzel szórakozni. Ez a gyerek érdeke. Veszélyezteted a megfelelő fejlődését. Nem is értem hogy fordulhat ilyen meg a fejedben.
4/22 anonim válasza:
4 éves korig kérvényezheted, hogy ne kelljen vinni.
Utana jelentkezik nálad a gyámügy.
De nem értem., mi baja lenne az ovitól szerinted. Vele egykorú gyerekekkel játszik egesz nap. Az enyém imàdja. Én is imádtam oviba járni gyerekként.
5/22 anonim válasza:
Előbb-utóbb jelentkezik nálad a gyermekvédelem. Ha makacskodsz, el is vehetik tőled a gyerekedet. Biztosan ezt szeretnéd?
6/22 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszi
tegnapelőtt 13:05
7/22 anonim válasza:
Napi 4 ora kotelezo. Lehet halasztast kerni 4 eves korig, de ennyi.
Amugy meg nem kotelezo bent aludni se, azert ez a 4 ora kb semmi. Ha te megteheted, hogy otthon legyel vele, csak 4 orara kell nelkuloznod a gyereket, ami ketlem, hogy annyira megugorhatatlan lenne.
8/22 anonim válasza:
Abból semmi nem lesz, hogy nem akarod vinni, mert egyelőre a terveket nem büntetik :)
Ha tényleg nem viszed, akkor lesz probléma.
9/22 A kérdező kommentje:
Délelőtt jár csak ebéd után elhozom. De már annyira elegem van az oviból. Egyenlő a gyerek megőrzővel.
tegnapelőtt 13:21
10/22 anonim válasza:
NEKED eleged van belőle?
Bocs, de ez kit érdekel?
A gyereked hogyan érzi magát ott, ez a lényeges kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!