Mi történik akkor ha nem akarom a gyerekem oviba vinni?

Keress olyan maganovit vagy alapitvanyit ami szamodra megfelelo.
En is igy voltam vele, nem akartam vegyes csoportba adni.

Valahol megértem, mert most éppen én is utálom. Az első évünk. A gyerekem amióta bejött a tél és sötétben kelünk, ordít minden reggel és azért viszem három napra, hogy utána két hétig itthon legyen betegen. Nálunk sajna ez megy masszívan szeptember óta, hoz haza minden sz*rt a kistesónak és borzalmasnak érzem, hogy ezt miért kell erőltetni...
Ugyanakkor megértem az elvet és hogy valahol el kell kezdeni a közösségbe járást. Próbálom megerőszakolni a lelkem és csak elfogadni, hogy lesz majd jobb is remélhetőleg.

A borzaszto magyarorszagi helyzet miatt kotelezo. Regebben pl csak az utolso 1 ev volt az, addig nem. De vannak olyan gyerekek, akik rendesen csak az oviban furdenek (igen,aki olyan helyrol jon, ot furdetik es ruhat is kap) es esznek.
Na hat ezert lett kotelezo.

Èn szerintem személy szerint nagyon megszívtam volna ha a szüleim nem raknak oviba plusz nem jàratnak mèg oda plusz egy èvet.
Így is az emberi kapcsolatok terén nehezen boldogulok hát még ha óvodában se járok és rögtön az iskola jön ahol mindig a bukás elkerülésèèrt küzdöttem(legalább sikeresen)
36 évesen apa lettem, jól felèpitettem az èletünket anyagilag,csak nehezen boldogulok szociálisan ,és mi lenne ha ovi se lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!