Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akik gyesen vannak a kisebbel...

Akik gyesen vannak a kisebbel vagy bármilyen más okból meg tudják oldani a gyerek felügyeletét, bent alszik a gyerekeket az oviba délután?Nyáron viszitek?

Figyelt kérdés
És a gyerek szempontjából jobb ha bent alszik akkor is ha amúgy meg tudnák oldani a felügyeletét,és ugyanez nyáron az a jobb ha neki is, mint ovisnak is van annyi nyáriszünete mint egy sulisnak, vagy ha néha azért megy hogy ne rázódjon ki az oviból?
ma 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nem sokat aludt bent (ha bent volt se aludt egyébként, 2 éves kora óta nem), mert heti háromszor elhoztam torna vagy logopédia miatt. Nyáron egyértelmű volt hogy nem megy egy pillanatot sem.
ma 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bent aludt, de nyáron nem vittem.

Az alvás azért volt jobb (főleg nekem) mert a kisebbik alvásidejében kellett volna értemenni, így meg mindkettő kipihente magát és békésen teltek a délutánjaink.

A nyár meg egyértelműen jobb volt mindenkinek, nem kellett időre kelni, mehettünk amerre láttunk, strandra, játszóra, fagyizni, a kertben fetrengeni, nem szoktak el soha az ovitól egyik sem, masíroztak befelé szeptember elsején, mint a kisangyalok. :)

ma 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem aludt bent egyszersmind, amikor még tudtam oldani, hogy haza vigyem előbb. Nyáron sem ment
ma 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem alszik bent a fiam. Meg tudom oldani hogy haza hozzám ebéd után. Semmilyen szünetben, szombati munkanapon, és nyáron sem megy oviba.
ma 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Bent alszik, nálunk nem is erőltetik, hogy hordjuk haza, de semmilyen ügyeletbe nem megy.
ma 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!