Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az normális hogy például...

Az normális hogy például egyik délután hallottam az óvónőt qurva anyázni otthon?

Figyelt kérdés
Falusi vagyok és épp a házuk előtt sétáltam akkor hallottam de nyilván nem szóltam semmit csak meglepett.
jún. 8. 11:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Otthon mindenki úgy viselkedik ahogy akar. A munka és a magánélet 2 külön dolog. Én pl. Soha nem beszélek csúnyán, de fel lehet annyira idegesíteni, és elő is fordul néha. Évente van pár nagyobb vitánk a férjemmel ami van, hogy káromkodásig fajul. A munkámra nem hat ki, nem az a mindennapi szójárásom :D
jún. 8. 11:05
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Azta mindenit!!! Képzeld, szerintem még szexelni is szokott...
jún. 8. 11:07
 3/23 A kérdező kommentje:
Hát igen elhiszem megesik ha ideges az ember velem is csak érdekelt ki mit gondol.
jún. 8. 11:08
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Az óvónő is ember.

Simán anyázhat otthon, a rábízott gyerekekkel pedig viselkedhet szépen.

Te sem mondanád a seggfej főnöködnek, hogy b@szódj meg, otthon viszont simán kimondhatod, hogy sz@rjál sünt te köcsög.

jún. 8. 11:08
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
lol
jún. 8. 11:10
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

"csak érdekelt ki mit gondol"

. Azt gondolom, hogy k*rvára ráérsz.

jún. 8. 11:11
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Én azt gondolom, hogy semmi közöd ahhoz, hogy ki hogy viselkedik a saját otthonában.
jún. 8. 11:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen
jún. 8. 11:13
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Normális.

Tudod,mi a nem normális? Hogy azt hiszed,attól,mert óvónő, máshogy fog viselkedni.

Nem. Az óvónő is ember.

jún. 8. 11:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A mi házunk előtt ne sétálj el. 🤣 Még szerencse, hogy nem szóltál... Leszidtad volna? Vagy mi?
jún. 8. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!