Az normális hogy például egyik délután hallottam az óvónőt qurva anyázni otthon?
Figyelt kérdés
Falusi vagyok és épp a házuk előtt sétáltam akkor hallottam de nyilván nem szóltam semmit csak meglepett.jún. 8. 11:01
1/23 anonim válasza:
Otthon mindenki úgy viselkedik ahogy akar. A munka és a magánélet 2 külön dolog. Én pl. Soha nem beszélek csúnyán, de fel lehet annyira idegesíteni, és elő is fordul néha. Évente van pár nagyobb vitánk a férjemmel ami van, hogy káromkodásig fajul. A munkámra nem hat ki, nem az a mindennapi szójárásom :D
2/23 anonim válasza:
Azta mindenit!!! Képzeld, szerintem még szexelni is szokott...
3/23 A kérdező kommentje:
Hát igen elhiszem megesik ha ideges az ember velem is csak érdekelt ki mit gondol.
jún. 8. 11:08
4/23 anonim válasza:
Az óvónő is ember.
Simán anyázhat otthon, a rábízott gyerekekkel pedig viselkedhet szépen.
Te sem mondanád a seggfej főnöködnek, hogy b@szódj meg, otthon viszont simán kimondhatod, hogy sz@rjál sünt te köcsög.
6/23 anonim válasza:
"csak érdekelt ki mit gondol"
. Azt gondolom, hogy k*rvára ráérsz.
7/23 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy semmi közöd ahhoz, hogy ki hogy viselkedik a saját otthonában.
9/23 anonim válasza:
Normális.
Tudod,mi a nem normális? Hogy azt hiszed,attól,mert óvónő, máshogy fog viselkedni.
Nem. Az óvónő is ember.
10/23 anonim válasza:
A mi házunk előtt ne sétálj el. 🤣 Még szerencse, hogy nem szóltál... Leszidtad volna? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!