Az normális hogy például egyik délután hallottam az óvónőt qurva anyázni otthon?
Figyelt kérdés
Falusi vagyok és épp a házuk előtt sétáltam akkor hallottam de nyilván nem szóltam semmit csak meglepett.jún. 8. 11:01
21/23 anonim válasza:
Na én meg az udvaron káromkodtam ma reggel, miután a gyerek akkora hülyeséget csinált... Vele nem káromkodva beszéltem, miután ő a házba bement, utána kikáromkodtam magam, és csak utána mentem én is be a házba...
Ugyanez, most attól, hogy otthon káromkodott egyet, a gyerekekkel nem feltétlenül beszél úgy.
22/23 anonim válasza:
Én ahogy kilépek a bölcsiből egy kocsis megirígyelné a szókincsemet.
23/23 anonim válasza:
Igazából tipikus falusi felfogás, elnézést, tisztelet a kivétel. :D De ott megy ez a pletykálunk mindenkiről, meglátunk mindenkit téma. Nyakamat rá, hogy már szét van kürtölve is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!