Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Át akarom íratni a kisfiam...

Át akarom íratni a kisfiam egy másik óvodába, ovikóstolóra ha csak egyedül megyek gyerek nélkül nem lenne ciki? El fogják mondani szerintetek a jelenlegi óvónőknek hogy atmegy a gyerekem? Megszeretném nézni milyen az ovi, mert átiratnám

Figyelt kérdés

Nyilván ismerik ezt az ovit is amiben most vagyunk, es nem akarom hogy elmondják az óvónőknek a kisfiamra nézve nem lenne jó.

De nem vagyok elégedett az óvónőkkel, hallottam más gyerekekkel hogy beszelnek, es nekem fontos lenne hogy kedvesek legyenek a gyerekhez.

És még nagyon sok ok , amit ide nem írok most le.

Mit gondoltok?

tegnap 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Alapvetően az ovi kóstoló gyerekeknek van, de nyilván a szülővel mennek. Egyedül hm érdekes lesz. Pláne, hogy ezeket az ovit kezdő gyerek számára találták ki, nem azoknak, akik év közben váltani szeretnének.

Amúgy azt uyge tudod, hogy kb biztosan nem veszik át a gyereket, hacsak nem q város másik végén van és ti épp most költöztetek oda?

tegnap 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

2 ovisom van. Mi az az ovikóstoló?

Nyílt nap? Mert az a gyerekeknek szól. És nem a már ovisoknak, hanem akik majd most kezdik...

tegnap 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Hát ha ilyen igényeid vannak, vidd magánba szerintem. Kevés a pedagógus, feszültek, frusztráltak, nem fognak édelegni feleslegesen a picikéddel.
tegnap 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:

3# minek kell sertegetni? Óvónő vagy? Mi a bajod most őszintén?

Ennyire lelki beteg vagy?

Mi a problémád?

Fogalmad sincs , halvány gőződ miért akarom atiratni , minek kell ilyen cinikusan írj?

Ha van vmi lelki fogyatékod menj kezelésre ne próbáld a masikat lehúzni es nyomást helyezni rá, anélkül hogy fogalmad sincs semmiről!

tegnap 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben szülőket kérdeznék, akinek az adott oviba jár a gyereke. A látogatás legfeljebb arra jó, hogy lásd az épületet, de a pedagógusokról, dajkákról nem fogsz látni reális képet.

És ha mész esetleg, akkor a gyereket miért nem vinnéd magaddal? Az ovijában nem kell elárulni miért nem megy, annyit mondasz családi nap, nem fognak tovább kérdezősködni. A kiszemelt oviban ha be is mutatkoztoo, nem fognak emlékezni a nevetekre, és nehogy azt hidd, hogy nyomozgatni fog utánatok bárki. Annyira nem lelkesek az óvónők.

A gyereked szempontjából viszont fontos lenne, hogy magaddal vidd, lássa a leendő óvónénit, szimpatikus e NEKI egyáltalán. Mert ugye neked lehet, hogy az, a gyereknek meg valamiért nem, te meg átiratod, na akkor mit csinálsz...

tegnap 16:21
 6/10 A kérdező kommentje:
5# nagyon szépen köszi a válaszod! Igazad van
tegnap 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

4es kicsit frusztráltnak tűnsz nem írtam semmi rosszat csak hogy ha jót akarsz a picidnek magánba viszed. Mi is oda vittük át államiból, ég és föld.

És nem, nincs fogyatékosságom, köszi, de ha te ennyire frusztrált vagy kezeltesd magad.

tegnap 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek.

Nyilván ha elmondják, hogy ott voltál, független attól, hogy a gyerek veled van vagy nincs.

tegnap 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj olyanokkal, akik abba a csoportba járnak, ahova vinnéd.

Ha meg bajod van a jelenlegi hellyel, az kommunikáld az óvónőnek, a vezetőnek. Másképp sosem lesz változás.

tegnap 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én direkt gyerek nélkül mentem a nyílt napra, tudtam, hogy ha ott a gyerekem, egy normál szót se tudok váltani az óvónőkkel. Így is nagyon hasznos volt, mert volt egy alap benyomásom, hogy hová vinném, és hová nem. Én nyíltan elmondanám a helyzetet, ha szimpatikus az óvónő, nyilván tudnia kell róla, hogy ovit váltotok.
tegnap 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!