Akik GYES-en vannak vagy nem dolgoznak, azok miért hordják a jelenlegi helyzetben is óvodába a gyermeküket? És miért az óvoda nyitva tartásának utolsó percében jönnek érte?
(Az enyém mondjuk csak délig van.)
Hogy miért? Azért pl., hogy ne unja sz*rrá magát egész nap, bőven elég abból kevesebb idő is. Vagy hogy kortársak között legyen, fejlődjenek a szociális készségei, mert 2 személyes, felnőtt-gyerek helyzetekben remekül funkcionál, amúgy meg csúnyán elvérzik.
Azert, mert igénye van rá. Jól érzi magát, szeret ott lenni. Sokat fejlődött minden téren, mióta jár. Az en fiam évvesztes. Nemsokára 4 éves lesz es most kezdett szeptemberben. Előtte itthon volt velem es a tesójával.
Virus ide vagy oda, sokkal kiegyensulyozottabb ha a sajat korosztalya körében IS tölt időt. Igaz most o sokat beteg (mert most került közösségbe) ezert kb egy hetet meg egy hetet nem, de ha megy, en alvas es uzsi utan hozom el. Szoval joval (kb 2 oraval) zárás előtt.
Kitudja mas miert megy későn.. Lehet van dolga...?
Az ovoda 3 eves kortol kotelezo. Nalunk nem lehet csak ugy hianyozni, orvosi igazolas kell. Az mas teszta, hogy azt allit ki az orvos latatlanban amit akarsz. De tobb hetig nem fog kiirni az biztos.
Masreszt igyis ugyis lassan bezar a bazar. A gyerekeknek meg kell a tarsasag, kell a fejlesztes, tsmt, logopedia, amit az ovoda meg ma is biztositott, foleg egy szeptemberben iskolaba meno nagycsoportosnak.
En is igy gondolom hetes. Siman benne van a pakliban hogy kicsit hosszabb lesz az a teli szunet, aztan nem lesz itt tema ez.
A primitivezo kommentelotol meg szeretnem megkerdezni, mire alapozza ezt? (Kerdezem en aki pl egeszsegugyis.. Most gyeden (is) vagyok de jelenleg plusz szakmai kepzest (is) csinalok (most mar mondjuk online) es igen en is hordom a gyereket, mert tanulnom is kell. Miert is vagyok primitiv?? Mert nem jelentettem be az oviban a tanulmanyaim? Nem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!