Vállalnátok családi összejövetelt a jelenlegi helyzetben?
Sziasztok! Azért ebbe a kategóriába írom a kérdésemet, mert talán itt van a legtöbb szülő.
A hónapban tartanánk egy kisebb (12 fős) ünneplést, de a járványhelyzet miatt nem tudom, hogy felelős döntés lenne-e. Van köztünk 6 munkába járó (ebből egy most esett át a víruson), egy anyatejes 4 hónaposom, kettő 3 éven aluli, kettő nyugdíj közeli (ők is még dolgoznak). A lakás kicsi, de jól szellőztethető, ha számít. Legfeljebb 2 óra hosszú lenne.
Nálunk most 2 is lesz gyors egymásutánban. Magamtól nem szerveznék, de a férjem családja nem aggódós, és annyira én sem, hogy emiatt bevállaljak egy családi balhét.
50. születésnap és aranylakodalom az apropó. Nem tolhatjuk át jövőre...
Hát ez most annyira egyéni döntés kérdése...
Ha bevállalod, és baj lesz, magadat okolhatod, ha nem, beszarinak érzed magad.
Mi a családi banzájokat hanyagoljuk, mert a szüleim nincsenek jó egészségi állapotban, én pedig a munkám miatt nagyon sok emberrel találkozom és érintkezem. A tesóm dettó. Úgyhogy már 2 szülinap maradt el. De a szűk családdal (férjem, én, gyerek) nem fogjuk vissza magunkat, járunk munkába, oviba, barátokkal, sportolni, szóval mindenfelé.
Nálunk egy átlagos vasárnapi ebéd is minimum 8-10 fő
Én elmennék a helyedben, de én már nem is parázok annyira, mint amikor felütötte a fejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!