Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Két lombik stimuláció között...

Két lombik stimuláció között mi a jelenlegi eljárás, mikor indulhat a második kezelés?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most már nincs 90 nap várakozás és lehet akár előbb is. Aki az elmúlt évben volt ebben a helyzetben mennyi idő telt el két stimuláció között?

Decemberben volt egy sikertelen beültetésem, fagyóba nincs babám, tehát előröl kell kezdeni. Most azzal keveredtem meg, hogy egyik ismerősöm mondta nekem, hogy nem valószínű hogy kérnék bármilyen vizsgálatot pl ciklus labort, hanem elkezdik ha mi is akarjuk.

Ez valós lehet?

tegnapelőtt 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Es azert pihennek egy kicsit a helyedbe, tudom nagyon nehez de erosen rakkelto a lombik program ezen felul en inszemes voltam es koraszules volt.. es nagyon sok koraszulottel futottam ossze es egytol egyik vagy lombik vagy inszem volt
tegnapelőtt 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem itthon lombikozok, de nekem még a sikertelen beültetés után is ki kellett hagyni egy ciklust a következő stimulációig, pedig az kevesebb hormon és kisebb megterhelés.
tegnap 08:09
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Minimum egy ciklust ki kell hagyni, de inkább 2-3, nekünk a doki ezt javasolta. De attól is függ, hogy a petefészkek állapota milyen, ezt indítás előtt úgyis megnézik. Nálunk nek kérnek újabb vizsgálatokat vagy labort addig amíg az előzőek le nem járnak, simán mehet 2-3 lombik, de a dokid úgyis tájékoztat.
tegnap 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt én is gondoltam, hogy nem rögtön lesz stimuláció, csak hát nehéz. Nehéz várni, nehéz tervezni, sok külső kollégával dolgozom, és hát nem árt tudni mikorra vállalatok kisebb nagyobb dolgot az első félévben.

Most vagyok a sikertelen beültetés utáni ciklus végén. Az előző stimuláció hosszú protokoll volt így ha most is az lesz a következő ciklusban max az előkészítő szuri és csak utána stimuláció. Ez azt jelenti, hogy a beültetés utáni 3. ciklusban gondolom legkorábban a stimulációt. Még csak azt nem tudom hogy ez reális e. Pénteken megyek dokihoz

tegnap 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom milyen szar a várakozás, de hát ez van. Nekem júliusban volt az első leszívás, szeptemberben a sikertelen beültetés, novemberben a következő stimu, amiből lett egy nagy hasi műtétem, úgyhogy 3 hónap pihi, és még a következő beültetés előtti ciklusban kell egy pluzs vizsgálat…
tegnap 15:37
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez a várakozás borzalmas, ezt én sem kívánom senkinek, páromat most műtötték missed ab miatt, de mivel ez volt az utolsó fagyibaba, ezért most majd újra kell kezdeni mindent, legalább 2 ciklust ki kell hagyni. Muszáj várni az a baj, mert nem szabad a szervezetet sem túlterhelni, azért eléggé megviseli egy stimuláció, nekünk a legutolsónál a 3. ciklusban lehetett csak újra indítani lombikot, mert a hormonok annyira el voltak szállva és a petefészkek is sokáig meg voltak duzzadva. Ez ilyen sajnos, muszáj valahogy kibírni, de az orvosod úgyis mindent elmond. Nekünk ez a legutóbbi, amiből lett fagyasztott embrió, az hosszú protokoll volt nálunk is, ott az első FET-re is 3 hónapot kellett várni.
tegnap 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kellett várni Tapolcán.

2020ban kezdtük, szeptember, oktober inszem, november vége lombik (kemiai terhesség) , január Fet(sikertelen), február új stimu(itt már ugye fél éve kaptam minden hónapban hormonokag) - ez sikerült na de milyen áron..20 petesejtet szívtak le, 2-t beültettek, korházba kerültem hiperstimulacióval 10 napra!! Utana 3 héten át ömlött a vér belőlem, majd trombozist kaptam (vérhigitó mellett)

De a baba megmaradt. 3 éves múlt

Idén tesóprojektnél tartottam szünetet, januar stimu, marcius vége stimu (nem sikerültek) , egész nyáron pihentem. Október elején mentem újra, 34 petesejtet szívtak le , saját felelősségre megcsinálták a beültetést, nem lettem hiperstimulált, nyilvan voltak fájdalmaim nem is kicsit, de egy problémamentes vizesedés nélküli, vérzés nélküli, trombozis nélküli terhességem van, már a 15.hétben vagyok.

Én mai fejjel már inkább tartok szünetet mint mégegyszer átéljem amit 2021-ben kellett.

ma 08:25
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Alapvetően következő ciklusban is lehet újrakezdeni, csak nem mindegy az orvosod mit javasol.
ma 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!