Két lombik stimuláció között mi a jelenlegi eljárás, mikor indulhat a második kezelés?
Tudom, hogy most már nincs 90 nap várakozás és lehet akár előbb is. Aki az elmúlt évben volt ebben a helyzetben mennyi idő telt el két stimuláció között?
Decemberben volt egy sikertelen beültetésem, fagyóba nincs babám, tehát előröl kell kezdeni. Most azzal keveredtem meg, hogy egyik ismerősöm mondta nekem, hogy nem valószínű hogy kérnék bármilyen vizsgálatot pl ciklus labort, hanem elkezdik ha mi is akarjuk.
Ez valós lehet?
Azt én is gondoltam, hogy nem rögtön lesz stimuláció, csak hát nehéz. Nehéz várni, nehéz tervezni, sok külső kollégával dolgozom, és hát nem árt tudni mikorra vállalatok kisebb nagyobb dolgot az első félévben.
Most vagyok a sikertelen beültetés utáni ciklus végén. Az előző stimuláció hosszú protokoll volt így ha most is az lesz a következő ciklusban max az előkészítő szuri és csak utána stimuláció. Ez azt jelenti, hogy a beültetés utáni 3. ciklusban gondolom legkorábban a stimulációt. Még csak azt nem tudom hogy ez reális e. Pénteken megyek dokihoz
Nálunk nem kellett várni Tapolcán.
2020ban kezdtük, szeptember, oktober inszem, november vége lombik (kemiai terhesség) , január Fet(sikertelen), február új stimu(itt már ugye fél éve kaptam minden hónapban hormonokag) - ez sikerült na de milyen áron..20 petesejtet szívtak le, 2-t beültettek, korházba kerültem hiperstimulacióval 10 napra!! Utana 3 héten át ömlött a vér belőlem, majd trombozist kaptam (vérhigitó mellett)
De a baba megmaradt. 3 éves múlt
Idén tesóprojektnél tartottam szünetet, januar stimu, marcius vége stimu (nem sikerültek) , egész nyáron pihentem. Október elején mentem újra, 34 petesejtet szívtak le , saját felelősségre megcsinálták a beültetést, nem lettem hiperstimulált, nyilvan voltak fájdalmaim nem is kicsit, de egy problémamentes vizesedés nélküli, vérzés nélküli, trombozis nélküli terhességem van, már a 15.hétben vagyok.
Én mai fejjel már inkább tartok szünetet mint mégegyszer átéljem amit 2021-ben kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!