Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?
Köszönöm, nekünk már volt 1 sikeres lombik, akkot 2.stimu (3.beülti mert volt közte Fet) sikerült.
Szülés óta volt 2 Fet, és most a 3.stimu.
Nagyon reménykedem most, 34 petesejtet szívtak le és 8db 5 napos bogyónk lett,
Kettőt visszakaptam , viszont saját felelősségre mert túlstimuláltak..viszont a kislányom is akkor sikerült mikor túlstimuláltak, ezért mertem bevállalni.( ekkor korházba is kerültem)
Nehéz, mert a petefészkeim hatalmasak nyomnak mindent, ülni nehezen tudok, feküdni és setálni jó, egyenlőre folyadék nem volt a hasamban. Bízom benne, hogy így megint sikerül 🤞egyébként pcos miatt járunk, sose volt még ennyi 5 napos embriónk.
Ti milyen probléma miatt jártok?
Szia
Ma vagyok et+4 napon, cicim fáj, meg szurkálgat a petefészkeimnél, bár gondolom az a túlstimu miatt.
Nehéz a várakozás, folyamatosan ezen kattogok🫣
Volt 2 inszeminácio, majd 1 Et, 1 Fet és az utána lévő Et sikerült.
Nekem is ez a beültetés az , aminél úgy érzem ha nem sikerül nagyon elkeseredek.
Eddig pozitív voltam , mert úgy voltam vele, hogy egyszer már sikerült, úgyis megint sikerül.
Viszont szülés óta már volt 1 Fet, és ez a 3. ET.
Bízzunk a legjobbakban 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!