Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van köztünk olyan akiknek a...

Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?

Figyelt kérdés
Ma vagyok et+1 napon, 2 db 5 napos embriót kaptam vissza

okt. 22. 11:47
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező nagyon szurkolok neked. En most fogom kezdeni 1 het mulva a masodik stimulaciot. Szivesen olvasom a tapasztalataidat :)
okt. 22. 20:18
 2/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nekünk már volt 1 sikeres lombik, akkot 2.stimu (3.beülti mert volt közte Fet) sikerült.

Szülés óta volt 2 Fet, és most a 3.stimu.

Nagyon reménykedem most, 34 petesejtet szívtak le és 8db 5 napos bogyónk lett,

Kettőt visszakaptam , viszont saját felelősségre mert túlstimuláltak..viszont a kislányom is akkor sikerült mikor túlstimuláltak, ezért mertem bevállalni.( ekkor korházba is kerültem)

Nehéz, mert a petefészkeim hatalmasak nyomnak mindent, ülni nehezen tudok, feküdni és setálni jó, egyenlőre folyadék nem volt a hasamban. Bízom benne, hogy így megint sikerül 🤞egyébként pcos miatt járunk, sose volt még ennyi 5 napos embriónk.

Ti milyen probléma miatt jártok?

okt. 22. 21:40
 3/59 anonim ***** válasza:
Nàlunk eddig nem derult mèg ki az oka. Rengeteg vizsgalaton, atjarhatosagin stb tul vagyunk. 3 sikertelen inszem, sikertelen lombik…. Elsö hazasagonbol van 12 eves lanyom. (32 eves vagyok.) ferjemnel sem találtak eddig semmit problemat (31 eves)
okt. 23. 19:29
 4/59 A kérdező kommentje:
Szurkolok hogy most összejöjjön 🤞
okt. 24. 10:02
 5/59 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, hogy vagy? Vannak tüneteid? Mikor fogsz tesztelni? Én majd csak hétfőn megyek ultrahangra és ha minden oke akkor 4-5 November lesz a beültetés- hozzáteszem az első és nagyon izgulok, egyszer egy embriót szeretnék egyszer kettőt 🙈
okt. 25. 08:15
 6/59 A kérdező kommentje:

Szia

Ma vagyok et+4 napon, cicim fáj, meg szurkálgat a petefészkeimnél, bár gondolom az a túlstimu miatt.

Nehéz a várakozás, folyamatosan ezen kattogok🫣

okt. 25. 12:14
 7/59 A kérdező kommentje:
Egyébként én mindig 2 embriót kértem vissza, kislányom is úgy lett, 2 -t ültettek be
okt. 25. 12:19
 8/59 A kérdező kommentje:
Tesztelni, lehet hogy holnap fogok, anno et+5 napon pozitív lrtt a teszt, csak úgy félek
okt. 25. 12:20
 9/59 anonim ***** válasza:
Szuper, drukkolok holnap 🥰 nálam nem lesz tulstimulàcio mert Fet lesz, de én is az 5.dik nap tervezek tesztelni. Mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy elsőre egy embriót kérünk, mert nem szeretnénk ikreket, de viszont nagyon izgulok, hogy nem sikerül. Eddig az összes próbálkozós hónapban és az inszeminàciok alatt pozitív maradtam és nem keseredtem el, viszont most már nagyon közel vagyok.. neked hanyadjàra sikerült a kislànyod, nem nagyon értem a fentiek alapján
okt. 25. 16:21
 10/59 A kérdező kommentje:

Volt 2 inszeminácio, majd 1 Et, 1 Fet és az utána lévő Et sikerült.

Nekem is ez a beültetés az , aminél úgy érzem ha nem sikerül nagyon elkeseredek.

Eddig pozitív voltam , mert úgy voltam vele, hogy egyszer már sikerült, úgyis megint sikerül.

Viszont szülés óta már volt 1 Fet, és ez a 3. ET.

Bízzunk a legjobbakban 🤞

okt. 25. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!