Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van köztünk olyan akiknek a...

Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?

Figyelt kérdés
Ma vagyok et+1 napon, 2 db 5 napos embriót kaptam vissza

okt. 22. 11:47
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Nelly,: én is túl letem stimulálva. Nem tudom nem merek tesztet csinálni 😐 te már csináltál? 😘
okt. 31. 09:09
 22/59 anonim ***** válasza:
Nelly:azóta mióta pozitivat teszteltél?
okt. 31. 09:10
 23/59 A kérdező kommentje:

Igen, mindennap csinálok, többfélét.

És nagyon erős pozitívak

Clearblue digitalist is csinaltam ma, ami szerint 4-5 hetes vagyok.

Ugyhogy az is szuper. Mert ma 4 hét 1 napos 😍

okt. 31. 11:19
 24/59 A kérdező kommentje:

[link]

Így látod a képet? Még sose probaltam feltolteni😅

okt. 31. 11:25
 25/59 anonim ***** válasza:
Szuper 🌈🙏❤️ és hanyadik napon vagy mikor kel menned vérvételre? (nelly) nekem ma szurkált a hasam ajába kicsit fály a melem remélem ez jó jel 🤗
okt. 31. 19:19
 26/59 A kérdező kommentje:

Én is ilyen kis apró szúrásokat éreztem, a cici meg azóta is fáj 🤞

Ma vagyok et+11

Sajnos nálunk nincs vérvétel csak vizeletteszt és ultrahang et+9 napon.

Legközelebb is ultrahang lesz, ahol petezsákot kell látniuk, majd rá 2 hétre hívnak újra, akkor pedig szívhangot keresnek

nov. 1. 06:52
 27/59 anonim ***** válasza:
Nekem 11.12 edikén kel menem vérvételre ma 4.napon vagyok. Szerinted mikor lene érdemes tesztet csinálnóm? (nelly)
nov. 1. 07:57
 28/59 A kérdező kommentje:

Én Et+5 napon teszteltem, de akkor még azèrt halvány volt, et+7-8 már szépen látható.

Predictorral és Elisium korai teszttel teszteltem, az elysiumon mindig jobban látható volt a csík

nov. 1. 08:27
 29/59 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok A beűltetés után 6 napal nem merek tesztet csinálni de a meleim azok nagyon nehezek és fáradékony vagyok evés után alszom 😄🥰(nelly) és te hogy vagy kérdező?
nov. 3. 06:07
 30/59 A kérdező kommentje:

Ezek akár jó jelek is lehetnek 🤞

Szurkolok😊

Én nagyon jól vagyok, teszt még erősebb lett ma, szerintem ennél nem is lehetne erősebb már😅🤣egyébként semmit nem érzek, mell fájdalom az nagyon, meg én is alszok minden delután 2-3 órát.

Se görcs, se szurkálás semmi, már nagyon várom a csütörtöki ultrahangot🤞

nov. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!