Hétvégén volt ovum tesztel néztem.. együtt is voltunk ma érzek erösebb hasfájást és folyást..nincs tesztem már hogy álzzek mi is van de ha esetleg jó volt az időzítés és taliztak a fiúk akkor most nem kéne hogy folyásom legyen ugye??
Figyelt kérdés
Köszönöm ha esetleg igy ezek alapján sikerült a baba...jan. 8. 18:55
1/7 babyboom567 válasza:
Próbáld meg még egyszer leírni mit szeretnél.
De szerintem csak valami fertőzést kaptál.De igazából nem értem, hogy mit akarnál még tesztelni ha hétvégén volt ovud?
2/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem lh val... voltunk is együtt ma van ilyen folyásom és erösebb hasfájás.. sikerült eahétvégi együttlét igy hogy van most folyásom meg hasfájás??!
jan. 8. 19:21
3/7 anonim válasza:
B@szki! Hétfő van! Honnan az anyámból tudná itt bárki is, hogy a max. 2 nappal ezelőtti dugásotok sikeres volt-e?🤦🏽♀️ Ha mindkettőtöknek jó volt, akkor azt már számíthatod sikernek, ha engem kérdezel.
4/7 A kérdező kommentje:
Jaa nem úgy értem hogy az sikerült e nyilván még kell 1hét kb mire kiderül...az a kérdés hogy ugyan úgy lenne ilyen ovus tünet ha esetleg a hétvégi együttlét sikeres volt...pusztán ennyi a kérdés...
jan. 8. 19:29
5/7 anonim válasza:
Lehet ma van ovud mert lh + után akár 36 óra is lehet az ovuig.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen amúgy ere gondoltam én is...csak ma meg már nem tudunk együtt lenni..😭szombaton volt az akció esetleg ha aktivak még talán lehet találkozás...🙏🙏😘😘
jan. 8. 19:46
7/7 anonim válasza:
Es spec megtiltottam a felesegemnek ezeket a dolgokat. Baromira szetcseszte a szexualis eletunk h o most gyereket akar. Konkretan nekem lett merevedesi zavarom j percre pontosan kell sugni. Fel evig birtam es offoltam ezt. Ha megtalaltan nem volt szex 1 hetig.
2 honap utan belazta h igazam van elengedte es voila kovetkezo honapban terhes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!