Lehetett már tüszőrepedés?Már annyi mindent olvastam,összezavarodtam.
Rendszertelen a ciklusom (28-39 nap)de nagy átlagban 17-18 ciklusnapon szokott ovu tünet lenni.
Ebben a hónapban a 11-15 ciklusnap között volt tojásfehérje nyák és a 15. Napon nagyon fájt a derekam, alig tudtam kiegyenesedni ez tartott 1-2 órát,aznap este együtt is voltunk ez lehetett a repedés?
Tegnap és ma csináltam lh tesztet mert ha megvolt az ovu akkor ugye annak negatívnak kell lennie, és az is csak én úgy látom hogy erősödik..bár igaz hogy a tegnapi nem volt túl koncentrált vizelet..
Akkor már volt ovud, lehet akkor amikor írtad is, hogy nyák is volt meg derékfájásod.
Nekem is olyan derékfájdalmam volt ovukor alig bírtam felkelni. Akkor reggel pozi is lett a clearblue-m meg délután a facelle is. És a derékfájásom is délutàn kezdődött. Előző este is együtt voltunk meg aznap is meg előtte is voltunk ovu előtt 2 nappal. Nekem 27-28 naposak a ciklusaim 9.napon kezdtem a tesztelést és a 12-13 de inkább 13.napon volt egyértelműen pozitív a tesztem.
Javaslom, ha esetleg most nem sikerülne menzesz után kezd is el a tesztelést. :) De megy a drukk !!! 2-es voltam :)
Szia!
Ugye az lh tesztnél ha van második csík csak akkor számít pozitívnak ha ugyanolyan erős, ezt kell szem előtt tartani.
A ciklus idején folyamatosan jelen az az lh kisebb nagyobb mennyisegben lehet azért lett ma erősebb de nem pozitív🙂
Egyébként nekem sikerült elkapni, 4+3 hetes vagyok ma😊
Ohh! Értem ! Kedves vagy,hogy válaszoltál ! Így már értem akkor “hogyan is működik” ez a teszt. A leírásában nem volt túl egyértelmű , de így már oké !😊
Igen a 09.05.-ei ugyan olyan erős , a mai már halványabb volt .. hát kiváncsi vagyok! 🥺
Boldog babavárást neked!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!