A párotok tudja, mikor van peteérésetek?
Nagyjából…
Érzi rajtam…
Hogy is mondjam.. a férfiaknál azt mondják kanosak..
Nah olyankor jobban oda vagyok és nem hagynám ki.. úgy irányítom, hogy tuti tudjunk együtt lenni, ami 2 kicsi gyerek mellett néha nem egyszerű.
Védekezünk még, szóval nem a gyerekáldás reményében, hanem mert annyira kívánom olyankor.
Nem tudta, de mikor 3 hónapja zsinórban volt valami, a 4.ben meg el akart menni horgászni 2 napra, akkor mondtam, hogy biztos nem, mert most van peteérésem 😁 össze is jött 😊 már majdnem egy éves a fiúcska, szoktunk is poénkodni, hogy nem engedtem el horgászni, aztán milyen jól tettem.
( Én ovu teszteltem, és 17. Nap volt ovu, talán neked is érdemes lenne, mert lehet a 13. Nappal nem sok eselyetek van)
Az én párom sose tudta sőt nem is igazán érdekelte öt , mert szerintem akkor az olyan nagyon művi dolog … megvallom nekem is …. Viszont mivel én képben voltam ezzel igyekeztem azokban a napokban nagyon incselkedni/kacerkodni vele … volt hogy hulla fáradt volt persze ilyen van , de egy kis kedv csináló kényeztetés mindig bejött (persze amikor feszült ideges volt akkor meg az sem ) de azért nagyrészt a végén mindig az lett amit én akartam úgy hogy ő azt hitte az van amit ő akar 😂😂😂
Én mindig “a férfi a fej, de a nő a nyak” elven mukodtem és működők is !
Na szóval szerintem ne vágd az arcába hogy peteeresed van , mert ez sok pasiknak szerintem nyomasztó lehet hogy hat most akkor neki ha kell ha nem teljesítenie kell , inkább intézd úgy a dolgokat … pl aznapra amikor nagyon együtt kene legyetek csináld meg a kedvenc kajájat, kedveskedj neki , szolgald ki , és amikor megkérdezi “miért kapja” mondd el neki azért mert szereted , nem mellesleg nagyon kívánod …
(Ez csak pl. Nem tudom a te párod hogy működik … de inkább így közelítsd meg mint hogy kozlod vele hogy ma Sue van , mert te épp ovulalsz, vannak pasik akik erre is pattannak, de sok olyan is van mint pl az én párom is akinek pont a kedvet szegi hogy ez most itt a gyerekcsinalasrol szól csak , és nem az elvezetrol, meg kettotokrol)
9
Erre a férjem azt mondja "elromlottam", persze poénból..nem kell belegondolni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!