Jan.6án jött meg utoljára rendesen 5napig a menstruációm. A ciklusom átlaga 29 nap. Számolom minden hónapban ezért 20-21én volt peteérésem. 29.én barna pöttyök nagyon kevés igazából kb 1 napig tartó?
Jaj, hát ha nagyon szeretnéd, akkor az lesz.
Bocs, de ez sajnos nem így működik. Ha 8 napja késik, de a tesztek negatívak, akkor ott sajnos nincs baba. Ez valamilyen hormonzavar lesz.
Amúgy meg az "a ciklusom átlaga" semmire sem jó. A leghosszabb eddigi ciklust kell alapul venni, és ha akkor sem jön meg, onnantól számít késésnek. A peteérés pedig nem egy naptár alapján követhető dolog sajnos. Nagykönyv szerint kb. félidőben kéne lennie, csakhogy nem gépek vagyunk.
Vagy kesobb volt peteeresed vagy hormonzavar vagy azon ritka nok koze tartozol akiknek a vizekete nem valasztja ki a hcg hormont
Ha a heten sem jon meg akkor kerj idopontot hcg vervetelre vhol vagy lehet a haziorvosod is kiirna mert ugy ingyenes vagy a nogyogyaszod de ha nem akkor sem draga mert 3-4000 Ft.
Ha az is negativ lesz akkor mehetsz vissza a nogyogyaszodhoz es nezettek hormonszinteket es kiderulhet mi a baj
Sajnos ott tartunk mar hogy surgossegin voltam tegnap mert begorcsoltem es szurkalt a hasam.
Ott uh.t neztek illetve labort ami tokeletes lett de az uh. Nem!
Aztmondtak a bal petefeszkem nagyobb es surgosen beutaltak a nogyogyaszatra mert nincs gyulladas a szervezetemben es nem tudjak miert.
Holnap reggel megyek oda.
Sokáig vizsgáltak! 2x hüvelyi uh. 3 orvos is megvizsgált a hüvelyin láttam egy kicsi kört ami után a hölgy kérdezte hogy biztos negatív lett az a teszt? Mondtam,hogy igen. Aztmondták a végére nincs terhesség. De magyarázatot nem kaptam rá…A méhnyálkahártyám megvan vastagodva 24 mm.
Illetve rákszűrésre kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!