Jan.6án jött meg utoljára rendesen 5napig a menstruációm. A ciklusom átlaga 29 nap. Számolom minden hónapban ezért 20-21én volt peteérésem. 29.én barna pöttyök nagyon kevés igazából kb 1 napig tartó?
Szia szerintem a hcg kiesbb mint 2 (azaz nincs hcg a szervezetetben). A többi csak referencia. Ha lenne hcg vagy az lenne ott h pozitív vagy egy szám.
Nekem a sürgösségi csak pozitív feliratot kaptam meg tartományt.
Sajnálom, de a 33-as írja jól. Ezek csak a referencia tartományok, hogy mennyi Hcg normális menopauza előtt terhesség nélkül, mennyi menopauza után, és mennyi egy koraterhességben.
A te Hcg szinted <2.0 IU/L, vagyis kb. egyáltalán nincs terhességi hormon a szervezetedben.
Ha megnézed alaposabban, az utolsó oldalon írja is 2022. 02. 14-én 11:44-kor: "HCG negatív."
A "Graviditás sem méhen belül, sem méhen kívül jelenleg nem ábrázolható." azt jelenti, hogy terhesség bármi jelét sem látták.
Ahogy szépen rajta van a leleten az is, hogy a vizsgálatok alapján petefészek gyulladásra gyanakodtak. Innen jön a diagnózis is: szekunder amenorrhoea
Erről pedig itt olvashatsz: [link]
Koszonom szepen :/
Igymar ertem
En azthittem az a sajat ertekem.
Mindenesetre tenyleg koszonom az idot s energiat amit a valaszok vegig olvasasaba es a segitsegbe fektettetek!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!