Jan.6án jött meg utoljára rendesen 5napig a menstruációm. A ciklusom átlaga 29 nap. Számolom minden hónapban ezért 20-21én volt peteérésem. 29.én barna pöttyök nagyon kevés igazából kb 1 napig tartó?
Figyelt kérdés
8napja késik 2 teszt is negatív.. Nagyon szeretném hogy pozitív legyen mennyire bízhatok benne?2022. febr. 10. 22:07
11/36 anonim válasza:
Menj el azért egy hcg vérvételre mégis!Nem veszítessz vele semmit sem.
12/36 A kérdező kommentje:
22.én megyek újabb vizsgálatra azt megvárom sajnos nem tudok annyit hiányozni a munkahelyről.
2022. febr. 14. 19:39
13/36 anonim válasza:
Sok sikert azért!Kiderül már 22-én hogy mi volt
14/36 anonim válasza:
Hát ha január 6-án jött meg utoljára, akkor max. 5 hét 4 napos terhes lennél - azt meg még nem lehet ultrahangon látni. Viszont Hcg-nek lennie kéne.
Akkor marad az, hogy kivársz 22-éig.
15/36 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ezen a velemenyen vagyok enis idegeskedtem sokat mar ez miatt sajnos.. csak a koztu verzest nem ertem illetve 3bol 1 orvos valaszolt aki annyitmondott hogy ilyen elofordul stb es rakszuresre kuldott akkor ennyi a megnyugtato valasz?!
2022. febr. 14. 22:36
17/36 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. febr. 15. 08:50
18/36 A kérdező kommentje:
Közben beszéltem egy orvossal mert a sürgősségi papíromra ez van írva:
“Terhesség 2-4hét: 39.1-8388.0 IU/L”
Aki azt mondta hogy ez terhesség viszont kell megint egy teszt reggeli vizeletből és ha az negatív akkor nincs terhesség.
2022. febr. 15. 11:58
19/36 anonim válasza:
Mondjuk azt eddig sehol nem írtad, hogy mekkora hcg szintet állapítottak meg, csak hogy a laborod tökéletes lett..
20/36 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem vettem észre a papíron csak arra figyeltem amit leírtak és a másik oldalán voltak az eredmények.. befotóztam egy csoportba még akkorsem hanem oda kommentelt egy hölgy és ő hivta fel a figyelmem erre a kis részre …
2022. febr. 15. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!