Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.6án jött meg utoljára...

Jan.6án jött meg utoljára rendesen 5napig a menstruációm. A ciklusom átlaga 29 nap. Számolom minden hónapban ezért 20-21én volt peteérésem. 29.én barna pöttyök nagyon kevés igazából kb 1 napig tartó?

Figyelt kérdés
8napja késik 2 teszt is negatív.. Nagyon szeretném hogy pozitív legyen mennyire bízhatok benne?

2022. febr. 10. 22:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Huh hát akkor lehet hogy mégis baba? 😊

Szurkolok!!!

Nekem is volt az elején hogy nem mutatta ki a teszt sőt a doki sem állapított meg vizsgálat során terhességet,jött a vérvétel...második babámnál a teszt igaz kimutatta de olyan korai volt h a doki nem látott semmit így vérvételből tudott biztosat mondani...most a harmadiknál meg azt hittem megjön végül csak egy napos pecsételés volt,vártam h megjöjjön.Ultrahangon itt se látták még 😊

Szóval nekem csak ikyen tapasztalataim vannak,viszont a nyálkahártya kellően vastag szóval bármi lehet 😊

2022. febr. 15. 12:41
 22/36 A kérdező kommentje:
Lehetséges holnap reggelig varok megcsinalom es jelentkezem!😊 mindenesetre koszonom szepen!
2022. febr. 15. 16:23
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"Terhesség 2-4hét: 39.1-8388.0 IU/L”

Ez nem egy hcg eredmény, hanem referencia tartomány. A te eredményed mennyi? Ha egy dr. titulusú valaki azt mondja, hogy labor szerint magas a hcg-d, de majd a vizeletteszt eldönti, hogy terhes vagy-e, az nem hiszem, hogy az orvostudományok doktora.

Mennyi a hcg szinted?

2022. febr. 15. 17:45
 24/36 A kérdező kommentje:
Ez a hcg szintem ugyanis az igazi érték szerint 25-156 között van ennyi idősen :)
2022. febr. 15. 22:32
 25/36 anonim ***** válasza:

"Terhesség 2-4hét: 39.1-8388.0 IU/L”

"Ez a hcg szintem"

Melyik? a 39,1 vagy a 8388,0?

Aranyoskám, ez nem a te Hcg szinted... Ez a normál érték volna 2-4 hetes terhesség esetén.

Linkeld már be a laborodat ide.

2022. febr. 15. 22:36
 26/36 A kérdező kommentje:
Nemtudom belinkelni ez van a papirra irva
2022. febr. 15. 22:56
 27/36 anonim ***** válasza:
49%

Lehet még nagyon korai a terhesség!

A hcg-s témához nem értek,de nem lehet hogy még mivel korai terhesség így kevés a hcg-d és ezért nem mutatja még a teszt?

2022. febr. 15. 23:02
 28/36 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ide nem tudod belinkelni?! Azt írod, hogy másik csoportba is befotóztad és feltöltötted... Most akkor tudsz fényképet készíteni vagy nem?!?!?!?!?
2022. febr. 15. 23:05
 29/36 A kérdező kommentje:
De az egy facebookos csoportban van ha betudom fotózni akkor szerinted leírtam volna??? Ne viccelj már. Nemvagyok hülye segítséget kértem nem pedig támadást leírtad a véleményed köszönöm szépen de nem biztos hogy ezt ilyen módon kéne. Elég két mondat is értelmes vagyok és felfogom!
2022. febr. 15. 23:09
 30/36 A kérdező kommentje:

Előző válaszadó, nemtudom sajnos 3orvosból 3tól nem kaptam választ… mert aki látta a pöttyöt az aztmondta biztos negatív a teszt?

A másik aztmondta ha negatív akkor az biztos semmi ott

A 3. Pedig azt mondta a 24mm-es méhnyálkahártyámra hogy erősebb menstruáció várható és hogy akkor késik ha nincs peteérés! Ennyi az összválasz. Ebből mindenki eltudja dönteni hogy mivan?!

2022. febr. 15. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!