Jan.6án jött meg utoljára rendesen 5napig a menstruációm. A ciklusom átlaga 29 nap. Számolom minden hónapban ezért 20-21én volt peteérésem. 29.én barna pöttyök nagyon kevés igazából kb 1 napig tartó?
Huh hát akkor lehet hogy mégis baba? 😊
Szurkolok!!!
Nekem is volt az elején hogy nem mutatta ki a teszt sőt a doki sem állapított meg vizsgálat során terhességet,jött a vérvétel...második babámnál a teszt igaz kimutatta de olyan korai volt h a doki nem látott semmit így vérvételből tudott biztosat mondani...most a harmadiknál meg azt hittem megjön végül csak egy napos pecsételés volt,vártam h megjöjjön.Ultrahangon itt se látták még 😊
Szóval nekem csak ikyen tapasztalataim vannak,viszont a nyálkahártya kellően vastag szóval bármi lehet 😊
"Terhesség 2-4hét: 39.1-8388.0 IU/L”
Ez nem egy hcg eredmény, hanem referencia tartomány. A te eredményed mennyi? Ha egy dr. titulusú valaki azt mondja, hogy labor szerint magas a hcg-d, de majd a vizeletteszt eldönti, hogy terhes vagy-e, az nem hiszem, hogy az orvostudományok doktora.
Mennyi a hcg szinted?
"Terhesség 2-4hét: 39.1-8388.0 IU/L”
"Ez a hcg szintem"
Melyik? a 39,1 vagy a 8388,0?
Aranyoskám, ez nem a te Hcg szinted... Ez a normál érték volna 2-4 hetes terhesség esetén.
Linkeld már be a laborodat ide.
Lehet még nagyon korai a terhesség!
A hcg-s témához nem értek,de nem lehet hogy még mivel korai terhesség így kevés a hcg-d és ezért nem mutatja még a teszt?
Előző válaszadó, nemtudom sajnos 3orvosból 3tól nem kaptam választ… mert aki látta a pöttyöt az aztmondta biztos negatív a teszt?
A másik aztmondta ha negatív akkor az biztos semmi ott
A 3. Pedig azt mondta a 24mm-es méhnyálkahártyámra hogy erősebb menstruáció várható és hogy akkor késik ha nincs peteérés! Ennyi az összválasz. Ebből mindenki eltudja dönteni hogy mivan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!