Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párotok tudja, mikor van...

A párotok tudja, mikor van peteérésetek?

Figyelt kérdés
Az első pár hónapban úgy-ahogy jól tudtunk időzíteni, viszont az utóbbiaknál valahogy mindig sikerült elkerülnünk a peteérést, vagy napokkal előtte, vagy csak utána voltunk együtt. Az első néhány ilyen hónap nem zavart, abszolút nem görcsöltem rá (illetve úgy gondoltam, előtte 2-3 nappal is jó lehet), de azóta még úgy sem tudtunk jól időzíteni, általában a férjem fáradt volt, vagy csak nem volt kedve, én meg nem erőltettem. Direkt nem szóltam sosem neki, hogy 13-14. nap van, nem szerettem volna, hogy esetleg kényszernek érezze. Viszont most már kezdett zavarni, mert megint eltelt eseménytelenül 3 hónap. Nemrég felhoztam, hogy lehet, kicsit tudatosabban kellene ezzel foglalkoznunk, mert ez így semmit nem ér. Felmerült bennem, hogy ez másoknál hogy van? Lehet pont ez a baj, hogy nem tudja? Ti szóltok a párotoknak, hogy melyik napokon tartotok, vagy csak úgy "intézitek"? :D

2022. márc. 16. 16:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9%
Miért attól, hogy megvan a szátok is fáj, hogy nincs akció? 🤣
2022. márc. 16. 18:38
 12/28 anonim ***** válasza:
A párom tudta. Együtt vártuk a pozitív lh tesztet. Egyébként akkor jött össze amikor már nem figyelgettem és 2 naponta voltunk együtt.
2022. márc. 16. 18:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Tudja,mert akkor sokkal csúszósabb ott lent,meg jobban kívánom az együttlétet.
2022. márc. 16. 19:50
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

35 vagyok, de sosem tudom, de még csak azt sem, hogy éppen mikor fog megjönni, mert csak kbra lehet nálam belőni

(mind2x szó szerint elsőre sikerült teherbe esnem)

2022. márc. 16. 19:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam. Ovuteszteltem, azokról természetesen szóltam neki. Nálunk nem annyira aktív a hálószobai élet, hogy kétnaponta legyünk együtt fixen, szóval egy idő után, amikor megelégeltem a csalódásokat, már az orra alá dugtam a pozitív ovutesztet, hogy drágám, sajnálom, ma akció lesz és kész. Teherbe is estem.

A lányunkkal hasonlóan volt, de akkor nem volt soha pozitív az ovutesztem, tippelgetni meg nem akartam/tudtam, nagyon káoszos volt a ciklusom, szóval akkor minden 2-3 napban húztam magammal a hálóba (akkor még ez megvalósítható volt).

Hiába, hogy nem olyan romantikus meg mágikus, de ha már egy ideje próbálkozik az ember a spontán "akkor vagyunk együtt, amikor jól esik" heti nagyon max 2, de inkább kevesebb együttléttel, sikertelenül, akkor idővel változtatni kell a taktikán ha gyereket akar. Nálunk bejött.

2022. márc. 16. 21:01
 16/28 anonim ***** válasza:
6%
Fú,szóval ha az ember örömből szexel,esetleg azt sem érzi,mikor ovulál,azt jól lenyomjátok. Akkor d*ugjatok muszájból,katonásan bakker ha úgy jobb..
2022. márc. 16. 21:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Amikor babát akartunk, akkor tudta, LH teszteltem is.

Minket sürgetett az idő, szóval muszáj volt (párom 50 felett volt már akkor is).

2022. márc. 16. 22:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

16-os,ha mindenki olyan szerencsés lenne mint te, hogy elsőre összejön akkor senki nem szórakoznak tesztekkel, meg időzítéssel...

Senki sem úgy kezdeni a baba tervezés, hogy előre bekészül LH tesztekkel, meg ovulációs mikroszkóppal meg minden anyám kínjával, hanem csak simán szexelnek. Csak amikor hónapok telnek el sikertelenül, miközben mindenkinek az ember körül egy d.gásból összejön, akkor megpróbál valamit tenni azért, hogy azt a havi 5-6% lehetőséget a sikerre feltornázza 20%-ra.

És sokaknak elérkezik az az idő is amikor az orvos mondja meg hogy mikor kell kötelezően szexelni...

Utána meg az amikor a férjednek egy klinikai kisszobában kell tégelyben leadni a mintát és abból lesz a gyerek.

Nem mindenkinek ilyen egyszerű hogy örömteli szexből rögtön sikerül.

2022. márc. 17. 08:40
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Na igen... megvoltak a kivizsgálások (én már előtte is jártam orvosokhoz), ezen kívül eltelt lassan 1 év teljesen eseménytelenül. Pont ez volt bennem is, hogy nehogy gyerekgyártás legyen, nehogy befeszüljek én vagy a férjem, majd alakul. Csakhogy ez már tényleg a sokadik hónap, hogy "elengedem" a dolgot meg nem erőltetem, és láthatólag hiába elégszem meg a 3-4 nappal előtte levő együttlétekkel. Nyilván összejöhetett volna így is, de nem 20 évesek vagyunk sajnos, hogy csak egymásra nézzünk. Most már attól vagyunk feszültek, hogy nem sikerült eddig, de nem értem, min csodálkozik, nem tettünk meg érte mindent. Nem azt mondom, bármi olyan közbejöhet, amit megértenék (nincs otthon, betegség, stb.), de ezekről szó sincs.

Sőt, volt olyan, hogy - bocsánat, hogy belemegyek a sztoriba, de hogy értsétek - együtt voltunk azt hiszem 12. napon, végre peteérés közelében, erre a vége felé kiszedi. Kértem, hogy élvezzen belém, úgy szeretném (akkor sem mondtam meg, mi miatt, csak szépen kértem). De hát ő neki most ahhoz nincs kedve, legyen máshogy. És itt annyiban is maradt a dolog, mert elkezdett befeszülni.

Amúgy a ti párotok érdeklődik a biológiai dolgokról is? Mármint szerintem az én férjem abszolút nincs tisztában azzal, hogy hány napig él egy spermium, petesejt, meg hogy pontosan mi hogy történik. Nemrég megpróbáltam erről az oldalról megközelíteni, de kicsit elutasító... hamarosan jöhet tényleg a minta a tégelybe, az jobb lenne?

2022. márc. 17. 10:40
 20/28 anonim ***** válasza:

Az én párom sem érdeklődött, de ha kérte ha nem én kis adagokban felvilágosítottam :D

Szerencsére nekem elutasító, szerintem csak így tudomásul veszi az újabb információ foszlányt és kész.

De annak például nagyon örül ha szex után mondom meg, hogy na most jókor csináltuk, vagy ha megdícsérem, hogy most úgy érzem jó nagy adagot eresztett. Annyira büszke tud lenni magára...

Néha simogatni kell közben a férfiak egóját. :)

2022. márc. 17. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!