Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most lehet peteérésem? Még...

Most lehet peteérésem? Még ilyet nem tapasztaltam.

Figyelt kérdés
20. Ciklus napon vagyok, naptár szerint 16on volt ovum, mikor csinaltam tesztet az is akkor mutatta. Ma viszont egész nap feszítő érzést érzek az alhasamban plusz most vettem észre hogy fehéres vízes folyásom is van. Akkor tévedne a teszt meg a naptár vagy csak most lehet később? Vagy lehet ez csak ovu utáni tünet lenne? Tapasztalat?
2022. febr. 17. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el ezt az állandó tünet meg jel keresést mert be fogsz csavarodni. Ez a tapasztalatom.
2022. febr. 17. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem keresem a tüneteket, de mivel egész délelőtt nagyon fájt, szorított a hasam így nyilván észrevettem, ahogy a folyást is.
2022. febr. 17. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
A folyást nézesd meg nőgyógyásszal ha feszítő érzés is társul hozzá az alhasadban. Lehet valami fertőzés.
2022. febr. 17. 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Minden hónapban érzem, egyébként rendszeresen járok orvoshoz, mivel 1 éve babát szeretnénk,már mindenféle vizsgálaton voltam
2022. febr. 17. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Peteérésnél inkább nyúlós folyás van, nem vizes.
2022. febr. 17. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, amúgy a melleim is tegnap óta be vannak durranva, illetve most a szokásas időben nem éreztem a peteérést azért is gondoltam.
2022. febr. 17. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!