26 napos ciklusaim vannak, mindig napra pontosan megjön. Normális,hogy a 17.napon van a peteérésem? Digitális teszt akkora mutatta.Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm a válaszokat.
Kicsit most elkeseredtem, de azért reménykedek, hogy sikerül.
Aug.22 jött meg és szeptember.6-án volt pozitív ovulációs tesztem.
Köszi a biztató szavakat.
Jövőheten kiderül :)
Előttem páran szépen megírták, egy a lényeg, 11 napnál hosszabb luteális szakasz szükséges a terhesség létrejöttéhez. Már 11 nappal is szinte lehetetlen. Ha neked most is 17. napi ovuval 26 napos ciklusod lesz, akkor beszélj orvossal, mert így nem fogsz tudni teherbe esni.
Ha viszont megfelelő hosszú a luteálisod, akkor a 17. napi ovu mellett 29-31 napos ciklussal számolj most. Ez lenne a jó. De az is lehet, hogy most tényleg rövid és csak egyszeri jelenség, ha gyakran ezt tapasztalnád, akkor mindneképp orvos, mert lehetetlen, hogy sikerrel járjatok.
Fő az optimizumus, számolj hosszabb ciklussal ;)
Én nekem az ovu teszt 6-án volt pozitív.Menszesz első napjától általában a 14.napon van,szabályos 28 napos ciklusnál.
Amúgy most,hogy megnéztem nem 17 hanem 16 napra volt ovum. De 26 napos ciklusnál ez elég késői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!