A párotok tudja, mikor van peteérésetek?
Nem normális. Ez két emberről szól.
Én amikor padlón vagyok akkor kieresztem magamból. Az hogy ma kiakadok hogy megint nem sikerült nem befolyásolja hogy holnapután milyen lesz a teljesítmény. Az van hogy igen ha előre bejelentem hogy ma kell nagyot alakítani, akkor nem megy, de ugye hiába titkolom ha észre veszi rajtam...
Az én férjemnek hosszabb ideig tartott mire kialakult benne is az erős gyerek iránti vágy. Amikor elkezdtünk az elsó pár alkalommal még félt hogy most mi lesz ha sikerül, akkor űristen lesz egy gyerekünk és akkor azzal ő mihez kezd...
1 év után már látom rajta hogy őt is bántja, amikor megjön, csak ő nem sír, hanem belül szenved.
Ő tényleg szeretne gyereket?(Azért merült fel bennem,hogy írod,hogy 12.nap volt,hogy kivette,számomra ez felérne azzal,hogy nem akar valójában tudatalatt gyereket.Ha csinálja terméketlen szakaszban is,akkor bocsánat a feltételezésért.)
Akkor beszéljétek meg,hogy x napokon együtt lesztek,h ne kelljen meddőségibe járni.12,14,(16.) napon,ha rendszeres a ciklusod.Meg ha eleve több hónap esélytelen volt,így nem lehet 1 évnek számolni a próbálkozást(legalábbis szerintem nem reális).
A másik,hogy ha ő ennyire nem tudatos,számolj te,intézd úgy,hogy jókor legyetek együtt.Lh teszt,ilyesmit használnék egyelőre,aztán ha nincs siker,hőgörbe.
Sajnos nálunk volt ilyen,hogy időre próbáltuk,de hiába,nálam volt a gond,pm alulműködés.
Köszönöm!
Ő nem tudta, hogy 12. nap volt, mivel ugye sosem mondtam meg neki, éppen hol tartok, de szerintem levette a dolgot, mivel én kezdeményeztem akkor, azt hiszem. Ezért maradt meg bennem ennyire, borzalmasan rosszul esett. Egyébként terméketlen szakaszban is előfordulnak ilyenek, meg van olyan is, hogy simán belém élvez mondjuk a 20. napon, most csak mondtam valamit. Máskor meg máshogy csináljuk. Teljesen hozzászokott ehhez az "ahogy a kedvem tartja" viselkedéshez, de így örökké próbálhatjuk...
Hát igen, ha összeszámolom azokat a hónapokat, amikre azt mondom, hogy talán össze is jöhetett volna, legszívesebben sírnék. 1-2 hónapról beszélünk az utóbbi 1 évben. A többiben vagy nem volt kedve, vagy nem volt peteérésem (egyszer az oltás, egyszer pedig egy nagyobb stresszhatás miatt). És máris kuka 1 év.
Lehet ő is fél még tőle a lelke mélyén, passz, egyet tudok, hogy én kezdek kikészülni.
Bocsánat,hogy ezt mondom,de szerintem át kellene ezt beszélnetek.Mintha valami nem stimmelne,azok alapján,amit írsz.Mégha csalódott is vagy,szerintem valami nem kerek.
Mindenesetre kitartás,és remélem megoldódik a dolog!
Egyet értek a 25-ős valaszoloval, szerintem a párod nem biztos ebben a gyerek dologban ! Máskülönben simán beléd menne zokszó nélkül !
Szerintem is megérne egy beszélgetést a dolog meg mielőtt úgy kikeszulsz hogy a kapcsolatotok fogja megsinyleni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!