Létezik hogy ennyire hamar van peteérésem?
Figyelt kérdés
Tegnap pénteken a ciklus 8.napjan délután a maybe baby mikroszkóp páfrányos volt, majd este már nem. Teljesen tiszta volt. Akkor kilökődhetett a petesejt valamikor a délutáni órákban? Délután jelentkezett még a tojásos nyák is. Ma szombaton reggel voltunk együtt. Van még rá esély hogy sikerült a baba?
Múlt hónapban 25 napos volt a ciklusom.
2022. jan. 29. 20:57
1/7 anonim válasza:
26 napossal nekem a 9. Napon fogant a lányom..
(Ès késôbb vélhetôen a fiam a 10. Paom, de itt nem nagyon volt mèg ciklisom szoptatàs miatt)
Úgyhogy lehet reàlis
3/7 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes ilyen esetben tesztelni, ha ennyire hamar van a peteérés?
2022. jan. 29. 22:15
4/7 anonim válasza:
A mikroszkópos egy kamu. Köze nincs a peteéréshez.
5/7 anonim válasza:
25 napos ciklusnál nekem 11.napon van. A 8.nap az menzesz után 3.nap kb?-nálad?
A többi jellegzetes tünetet tapasztalod? Nyák és tsai?
6/7 anonim válasza:
Clearbluet vegyél inkább az 40-es érzékenységű teszt. Nekem az volt az egyetlen, ami jól mutatta az Lh csúcsot.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, 3-4 nap. Nyák volt és ebből is gondolom hogy akkor lehetett.
2022. jan. 30. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!