Létezik, hogy nem vettem észre a peteérésem?jart már így valaki? 19/L
Persze. Van akinek soha nincs jele, vagy nagyon ritkán, sőt olyan is, akinek teljesen más időben van, mint a külső jelekből tapasztalja.
Ha fogamzásgátló módszerként alkalmaztad, akkor nem voltál túl ésszerű..
Kellemes babavárást, én is most szültem januárban fiatal anyukaként. Nem bántam meg, így is járok egyetemre , tudok találkozni a barátaimmal is. 😇🙏🏻
Sőt, egyik barátnőmmel egy napon szültünk, ő júniusban lett 20. O is fiatal anyuka. O is egyetemista, minden percét imádja
:)
Írj nyugodtan ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, vagy szeretnél beszélgetni rola.:)
5os, őt is megtartotta az anyja, akkor ő miért nem ad esélyt egy új emberkének az életre? Ő is kapott, miért venné el mástól ezt a lehetőséget?
Ha elveteti örökre bánni fogja.
Van ismerősöm aki elvetette, most 35 éves és kiszámolta, hogy mikor született volna meg a babája...most 15 éves lenne.
Minden "szulinapkor" sir es gyertyat gyujt. Pedig van már 2 gyereke, de nem bírja feldolgozni, hogy mit tett...
Nem ez volt a kerdes... miert kell beleállni?
Kerdezo! Nem is ertem miert irtad a korod oda. Ez itt egy ilyen kerdesnel, olyan mintha 1 falat hust dobnal egy kiehezett oroszlan falkanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!