Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy nem vettem...

Létezik, hogy nem vettem észre a peteérésem?jart már így valaki? 19/L

Figyelt kérdés
Előző hónapokban mindig volt kozepidos fájdalmam, bő folyás. Most hónap közepén szó szerint száraz voltam, nem fájt a hasam. Mégis volt peteérésem, mert teherbe estem..
2020. okt. 22. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Létezik,teherbe is estél.
2020. okt. 22. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Van akinek soha nincs jele, vagy nagyon ritkán, sőt olyan is, akinek teljesen más időben van, mint a külső jelekből tapasztalja.

Ha fogamzásgátló módszerként alkalmaztad, akkor nem voltál túl ésszerű..

2020. okt. 22. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Kellemes babavárást, én is most szültem januárban fiatal anyukaként. Nem bántam meg, így is járok egyetemre , tudok találkozni a barátaimmal is. 😇🙏🏻

Sőt, egyik barátnőmmel egy napon szültünk, ő júniusban lett 20. O is fiatal anyuka. O is egyetemista, minden percét imádja

:)

Írj nyugodtan ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, vagy szeretnél beszélgetni rola.:)

2020. okt. 22. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha semmi jele nincs, mégis vannak gyerekeim
2020. okt. 22. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
3 as nem hinném h meg akarja tartani. A szexhez van esze a védekezéshez nincs...
2020. okt. 22. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

5os, őt is megtartotta az anyja, akkor ő miért nem ad esélyt egy új emberkének az életre? Ő is kapott, miért venné el mástól ezt a lehetőséget?

Ha elveteti örökre bánni fogja.

Van ismerősöm aki elvetette, most 35 éves és kiszámolta, hogy mikor született volna meg a babája...most 15 éves lenne.

Minden "szulinapkor" sir es gyertyat gyujt. Pedig van már 2 gyereke, de nem bírja feldolgozni, hogy mit tett...

2020. okt. 22. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Aki nem akar gyereket védekezzen. Ha mar megfogan hordja ki szülje meg. Ha úgy sem tudja felnevelni, akkor Inkább egy nevelőszülő mint a halál.
2020. okt. 22. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Nem ez volt a kerdes... miert kell beleállni?

Kerdezo! Nem is ertem miert irtad a korod oda. Ez itt egy ilyen kerdesnel, olyan mintha 1 falat hust dobnal egy kiehezett oroszlan falkanak :D

2020. okt. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!