Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?
Igen, és nagyon látható pozitív🤞
2 féle tesztet használtam, az egyik a predictor a másik Elysiium 10-es tesztcsík.
Az elysium erősebben mutatja mint a Predictor.
De egyiksen sem kell keresni, egyértelműen ott van 🥰🤞
Bízzunk benne hogy fejlődik tovább szépen
Köszi
Ma hajnalban csinaltam egy tesztet, nem lett erősebb, total összetörtem , gondoltam egyet 10 orakor csinálok megint, csinaltam 1 predit egy x epilt es egy tapolcai tesztet , erre mindegyik nagyon erős lett.
Kicsit idegörlő ez a várakozás
Köszi 😊
Mai napra olyan erősek lettek a tesztek majd leugranak 🙈 ultrahangon minden rendben volt ma, sárgatestek látszanak es vastag a méhnyalkahártya.
Jövő héten újabb ultrahang 🥰
Sziasztok nelly vagyok 10.29-ikén 5 naposat kaptam visza 🤗
Meg vagyok fázva sajnos kőhőgők jár a gyomrom remélem ez nem fogja be folyásolni kicsit néha fály a hasam aja de nem vészes ez az első lombikom 🙏❤️
Szia
Én leszívásra is úgy mentem hogy nagyon csúnyán köhögtem , de még beültetéskor is.
Hasa alja nekem is fájt, de én túl lettem stimulálva 34 petesejttel, beültetés napján még kidomborodott a petefészkem a hasamon akkora volt 😅
Mikor tervezel tesztelni majd ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!