Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van köztünk olyan akiknek a...

Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?

Figyelt kérdés
Ma vagyok et+1 napon, 2 db 5 napos embriót kaptam vissza

okt. 22. 11:47
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,teszteltél?
okt. 26. 15:30
 12/59 A kérdező kommentje:

Igen, és nagyon látható pozitív🤞

2 féle tesztet használtam, az egyik a predictor a másik Elysiium 10-es tesztcsík.

Az elysium erősebben mutatja mint a Predictor.

De egyiksen sem kell keresni, egyértelműen ott van 🥰🤞

Bízzunk benne hogy fejlődik tovább szépen

okt. 26. 19:02
 13/59 anonim ***** válasza:
Váooo gratulalok :)
okt. 27. 04:15
 14/59 A kérdező kommentje:
Köszi, reménykedem hogy ez most jó lesz, mert korábban volt már kémiai terhességem, bár akkor nem volt ennyire erős a teszt
okt. 27. 11:36
 15/59 anonim ***** válasza:
Csakis pozitivan gondolkodj. Erős az a picike! Minden rendben lesz :)
okt. 28. 06:30
 16/59 A kérdező kommentje:

Köszi

Ma hajnalban csinaltam egy tesztet, nem lett erősebb, total összetörtem , gondoltam egyet 10 orakor csinálok megint, csinaltam 1 predit egy x epilt es egy tapolcai tesztet , erre mindegyik nagyon erős lett.

Kicsit idegörlő ez a várakozás

okt. 28. 12:34
 17/59 anonim ***** válasza:
Mindegyik teszt más.. hiaba 10-es. Nemkell aggodni feleslegesen. Minden rendbe lesz
okt. 29. 11:47
 18/59 A kérdező kommentje:

Köszi 😊

Mai napra olyan erősek lettek a tesztek majd leugranak 🙈 ultrahangon minden rendben volt ma, sárgatestek látszanak es vastag a méhnyalkahártya.

Jövő héten újabb ultrahang 🥰

okt. 30. 14:07
 19/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok nelly vagyok 10.29-ikén 5 naposat kaptam visza 🤗

Meg vagyok fázva sajnos kőhőgők jár a gyomrom remélem ez nem fogja be folyásolni kicsit néha fály a hasam aja de nem vészes ez az első lombikom 🙏❤️

okt. 30. 15:41
 20/59 A kérdező kommentje:

Szia

Én leszívásra is úgy mentem hogy nagyon csúnyán köhögtem , de még beültetéskor is.

Hasa alja nekem is fájt, de én túl lettem stimulálva 34 petesejttel, beültetés napján még kidomborodott a petefészkem a hasamon akkora volt 😅

Mikor tervezel tesztelni majd ? :)

okt. 31. 06:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!