Van köztünk olyan akiknek a napokban volt az embrió beültetése és együtt izgulhatunk?
Figyelt kérdés
Ma vagyok et+1 napon, 2 db 5 napos embriót kaptam visszaokt. 22. 11:47
41/59 anonim válasza:
38-as vagyok, este tervezek tesztelni. Állítólag 5 erősségű. Én nem kaptam repesztőt.
42/59 anonim válasza:
Majd meglátjuk 😊 különben már ma este úgy vagyok vele h tesztelni akarok, de erős leszek és ki bírom. Az az érdekes h nem keresek semmilyen tünetet, kivéve ha szurkàl a méhemnél arra gondolok h lehet beàgyazodàs 😊 nagyon szeretném ha sikerülne, mi Svájcba élünk és itt sajnos semmit se fizet az állam, szóval eddig jó sokat fizettünk. Van még 5 fagyasztott embriónk, de ahogy számoltuk minden beültetés 1000€ ba kerül. Mi viccelödünk a párommal, hogy még gyereket is vennünk kell 😅 mindegy is, jelentkezek holnap este 😊
43/59 anonim válasza:
Sziasztok nelly
3 napja vanak szédűlési tűneteim és minden nap egyre erőseb és hoszab szerintetek ez lehet a terheségi tűnt? 🫣
45/59 anonim válasza:
Szia Nelly, persze h lehet, de a teszt a biztos vagy a vérvétel. Hanyadik napon vagy? Mert nem tesztelsz?
47/59 anonim válasza:
10.29.kaptam visza 5 napos 🌈👼 keden kel menem vérvételre 8vagy vagy a 9 edik nap a beűltetés után csináltam tesztet negatív let 😐
48/59 A kérdező kommentje:
Progeszteron is okozhat elvileg hasonló tüneteket, én úgy hallotttam
nov. 11. 06:24
49/59 anonim válasza:
Én ma vagyok 4dpt és persze negativ lett, kicsit le törtem mert egy ici pici halvány csíkot vártam, de holnap reggel újra tesztelek. Nekem eddig minden tünetem a progeszterontol van, szerintem. Különben nincs is nagyon tünetem a görcsön és a cici fajdalmon kívül. Tegnap este volt ilyen alig kapok levegőt és idegesség jött rám, de ma nincs. Meglátjuk
50/59 anonim válasza:
Kedves kérdező, te hogy vagy? Már úgy szeretnék a te cipődben járni 😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!