Lombiknál kinek meddig tartott a stimuláció?
Az ovalep az érlelő és általában kell másik szuri is (Cetrotide)ami visszont megakadályozza hogy idő előtt megrepedjen.
Pénteken majd látja UH-n hogy értek a tüsszőid attól függ mit kell még szúrni.
Leszívás előtt kell majd az Ovitralle az a tüsszö repesztő.
Szerintem fogsz még kapni.
Nekem így zajlott a stimuláció:
De ez nem jelent semmit, neked lehet tök máshogy lesz. Nekem a végén bemfolát írtak fel ovaleap helyett, elvileg ugyanaz a kettő, csak a bemfolából volt olyan kiszerelés, ami nekem kellett.
28 éves vagyok egy évvel ezelőtti AMH-m 0.2 (gondolom azóta nem lett jobb, de majd most lesz vizsgálat úgy frissebbet nem tudok mondani..)
FSH - LH mindig normális volt, uccso stimum áprilisban volt (kb 4-5)
TSH 1- 1.5
Ösztrogén az olyan alacsony, hogy azt szokták írni a leletre hogy kevesebb mint 18.. és az első ami már valszleg gyanakodasra adott okot, csak akkor még nem tudtuk, hogy ilyen szar lesz az AMh, hogy a tesztoszertonom is irtó alacsony volt tavaly nyáron.
Pcos-ir nincs, krónikus betegségem nincs, sportolok , tulsulyom nincs. Nem tudják mitől lett ez.
17ben született egy kisfiam, ő spontán fogant, így lehet mi abba is hagyjuk ezt már a férjemmel, mert a kezelőorvosom szerint nekem már csak a donoros lesz valszleg sikeres, de azt meg nem tudjuk megfizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!